062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

​Trubači Balkanika – najbolji izbor za svadbe veselja

Trubači Balkanika sviraju najbolju trubačku muziku a kako je Beograd najveći grad Balkana, često smo angažovani za svadbe u Beogradu. Zato su trubači Beograd najbolji za Vas i Vašu proslavu jer se trudimo da našim domaćinima omogućimo najbolju cenu trubača za svadbu Beograd. 

Ukoliko pravite veselje u Beogradu, ukoliko organizujete svadbu ili neki drugi srećan događaj, trubači Balkanika Beograd će po povoljnim cenama za Vas svirati najbolju muziku na Vašoj svadbi, proslavi ili nekom drugom lepom događaju. Balkanika trubači Beograd su savršen izbor za svaku priliku a Vi samo pozovite i mi ćemo doći da sviramo najbolje hitove na Vašoj svadbi, rođendanu i na bilo kom veselju koje Vi organizujete.
Beograd je veliki grad i samim tim mnogo se svadbi svakoga dana pravi u Beogradu. Mi smo trubači za svadbe i druga veselja i trudimo se da ostavimo najbolji utisak na domaćina i sve prisutne.  Vrhunski kvalitet naše trubačke muzike, koja je najbolja u Srbiji osetiće svi Vaši gosti. 

Truba se najviše ceni od pamtiveka pa sve do danas. Zato nas pozovite jer ćemo da sviramo vrhunsku muziku po povoljnim cenama u Beogradu, zato što su trubači Balkanika odličan izbor kao vrhunski trubački orkestar za svadbe. 

Orkestar trubača Balkanika ima iskustvo više od 20 godina i naši članovi su svirali po mnogim svadbama i veseljima širom Balkana i evropskih zemalja. Trubačka muzika je nama u krvi, sa trubama smo odrastali i sa trubom živimo. Uz trubu i trubačku muziku koju mi sviramo najbolje Vaša proslava ili svadba će biti prelepi događaji.

Zato nas pozovite još danas da najboljim hitovima domaće i strane muzike razveselimo Vaše goste! 

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube