062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Senta

SENTA

„BALKANIKA“ je sastav trubača koji godinama pravi najbolje dogažaje, slavlja na svim Vašim proslavama za sve goste. Kada se u Senti pročuje da je najbolja žurka, veselje, rođendan, veridba, praznik ili uspeh se slavi, čuje se dobra pesma, svi raspoloženi i nasmejani, bez greške, znate da je ovaj trubački sastav u centru događaja.
Prelep grad Senta, sa lepom arhitekturom, centrom gde svi žele da ovekoveče fotografijom svoj boravak, i mesto najboljeg provoda u ovom delu Vojvodine. Cela Senta i okolina, sva mesta, znaju da kada pesma se traži, najbolji provod i žurka, za bilo koji događaj, trubači „BALKANIKA“ su uz njih, i neće dozvoliti da ni jedan minut slavlja protekne bez prodornih tonova najboljih truba u celoj državi.
Mnoge svečanosti smo uveseljavali, domaćini koji nas ponovo iz godine u godinu zovu, svaki put su sve zadovoljniji jer mi znamo sve pesme, stare ili nove, strane hitove, instrumentale i bilo koju pesmu da poželite, sa orkestrom truba, ta pesma zvuči najbolje, kao da je prvi put čujete i sa istim oduševljenjem želite opet, tako je i sa svim proslavama. Gde trubači „BALKANIKA“- e orkestra dođu, svi požele ope da čuju i budu deo najboljeg provoda.
Narodna muzika, zabavna, tradicionalna, strana, za nas su sve pesme poznate, slušali su nas kako u zemlji tako u inostranstvu. Naša izvođenja su poznata na velikim okupljanjima limenih instrumenata, saborima trubača, nagrade poput najbolji orkestra, najpopularniji trubački sastav, najomiljeniji izvođač,

najbolja truba, najbolje izvedena pesma, samo su neki od dokaza kvaliteta našeg orkestra.
Mnoga priznanja, iskustvo, nastupi sa poznatim estradnim zvezdama čak i stranim izvođačima, na koncertima i nastupima i DJ-eva, pojavljivanje u medijima, govore samo da dobar provod, proslava i događaj koji čeka svoju proslavu, ne može da prođe bez najboljih muzičara, trubača „BALKANIKA“ orkestra.
Lušajte savete svojih najmilijih i najdražih, Vaših sugrađana, ne tražite i ne gubite svoje vreme, orkestar truba najbolji u Srbiji i šire, za Vaš provod će pružiti nezaboravne trenutke, dan ili noć, momenat koji izaberete, listu pesama ili po želji, jer mi smo najbolji trubači, „BALKANIKA“.

  • 062 1505 206
  • 065 6594 508
  • kontakt@trubaci-srbije.rs

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube