062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Beograd

Beogradski trubači

Svaka prilika, događaj ili skup, uveličaće u Beogradu najbolji trubači Srbije, orkestar „BALKANIKA“.Bilo da slavite sa svojim dragim gostima, veridbu, venčanje, rođenje deteta, rođendan, slavu ili godišnjicu, kada želite da priredite iznenađenje, trubački orkestar „BALKANIKA“, za Vas je uvek tu, da veseo dan protekne i veselje da se pamti koje traje kroz celu noć. Postojimo zbog Vas već više od 15 godina, svaki naš član orkestra od 9 profesionalnih svirača, umetnik je na svom instrumentu, što smo dokazali kroz brojne nagrade i nastupe širom zemlje i inostranstva.

Pozovite odmah 065/659-45-08

Nastupali smo više puta na najprestižnijim događajima kao što su sabor u Guči, pratili smo najveća imena domaće estrade po turnejama, gostovali na televizijama i emisijama, zbog Vas smo nagrađivani najvećim priznanjimaViše puta prvaci takmičenja, prva truba Guče, najbolje izvedene numere, kao najpopularniji orkestar i mnoge druge nagrade krase trube naše sa kojima pred Vama i Vašim gostima izvodimo Vaše omiljene pesme.

Repertoar trubači Beograd

Zbog Vas imamo veliki repertoar pesama i numera za bilo koji događaj koji želite da uveličate. Uvek smo spremni za dobar provod i zabavu. Sviramo sve vrste muzike, od stare narodne, instrumentale, narodna kola, popularne domaće zabavne i strane hitove, samo da Vaše veselje protekne kako jedino može uz najbolji trubački orkestar „BALKANIKA“.

Beograd i okolina cela, dobro su nas upoznali po našim izvedbama pesama na slavljima, gostovali smo mnogo puta po velelepnim hotelima, noćnim klubovima, diskotekama, splavovima, privatnim i glamuroznim veseljima, i na zadovoljstvo onih koji su nas bar jenom videli i čuli naše pobedničke trube, vraćamo se opet i sa zadovoljstvom ponovo uveseljavamo svaku Vašu priliku i nastojimo da se pamti dugo i prepričava.

Veselje može da počne

Ne oklevajte za Vaš najsvečaniji dan, događaj, bilo koji povod, ili pak samo želite dobar provod, pozovite nas, rezervišite na svoj dan najbolje trubače u Srbiji, orkestar „BALKANIKA“ je uvek za Vas slobodan i raspoložen da svakog gosta, vašu familiju, porodicu i rođake, prijatelje, kao i samog domaćina, oraspoloži i učini sve sa svojim zlatnim trubama i profesionalnim trubačima, da pamtite kada smo bili uz Vas, trubači „BALKANIKA“.

  • 065 6594 508
  • kontakt@trubaci-srbije.rs

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube