062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Kikinda

Najbolji trubači KIKINDA

Centralno mesto u Vojvodini kada je dobar provod i najlepši momenti u noći, kada se slavi, svakako je grad Kikinda, a najbolji provodi i žurke su kada se kikinđani okupe uz najbolje trube u Srbiji, trubače „BALKANIKA“.
Na muzičkoj sceni Srbije, orkestar „BALKANIKA“ postoji kao sastav više od 15 godina, za to vreme postali smo najbolji orkestar, ne samo u Srbiji nego i regionu celom. Naši nastupi po svim mestima u državi, a i Evropskim gradovima, lako nas svrstavaju kao najbolje u trubačkim izvedbama svih pesama. Brojimo 9 članova najboljih umetnika, muzičara na trubama, jer svaki od naših članova, uvek daje maksimum i najbolje od sebe, za svaku pesmu, svaki ton. Taj trud umeli su da prepoznaju mnogi žirii na svim takmičenjima i festivalima gde smo nastupali. Naše izvedbe numera su proglašavane za najbolje, naši nastupi su uvek najposećeniji, a kao najpopularniji trubački sastav svaki put je biran orkestar „BALKANIKA“.
Zbog toga kikinđani opet nas pozivaju, i svaki put, svake godine, i po preporukama se rado odazivamo svakom Vašem pozivu, jer kao što se dobar glas daleko čuje, tako se zlatna truba urezuje u srca svakog koje bar jednom čuje, a ako te trube izvode baš Vašu omiljenu pesmu, zadovoljstvo je veće.
Narodne pesme, zabavne, i strane numere, sa zadovoljstvom sviramo, znamo sve pesme, stare tradicionalne ili moderne i instrumentale. Spremni smo za svaki Vaš događaj, od samo žurke ako se želite dobro provesti, do najboljih venčanja,

veridbi, rođendana i svih drugih svečanosti i bilo koji povod za slavlje da želite, uz Kikindu i celu okolinu, uvek spremni, najbolji trubački sastav u Srbiji, orkestar „BALKANIKA“.
Osetite onu istu žar provoda kao što je publika u Guči kada smo nastupali, neka Vaši gosti na slavlju budu zadovoljni kao fanovi velikih imena naše setrade kada smo po turnejama uveličavali koncerte, budite popularni sa nama kao svi u TV i radio emisijama koji su sa nama pevali, najbolji trubači Srbije i orkestar „BALKANIKA“, za Vas, lako će omogućiti najbolji provod.
Odmah nas kontaktirajte, predložite, poželite, kažite, saslušaćemo Vas, izneti najbolji predlog za Vaše slavlje, neka budete upamćeni kao najbolji domaćin u celoj Kikindi i okolini, jer sa Vama su bli najbolji trubači, orkestar „BALKANIKA“.

  • 062 1505 206
  • 065 6594 508
  • kontakt@trubaci-srbije.rs

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube