062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Frankfurt – Majstori trubačke muzike

Uz veliki izbor pesama i kola dočekajte vaše goste kada trubači Frankfurt nastupe da ulepšaju atmosferu na vašem veselju. Bilo da je veliko ili malo slavlje, proslava rođendana ili punoletstva, svadbeno slavlje, rođenje deteta ili dan veridbe, orkestar Balkanika je najbolji izbor.

Garancija najboljeg slavlja su trubači Frankfurt

Trubači koji su nastupali na velikom broju proslava tokom karijere duže 20 godina su garancija vrhunskog slavlja. Uz trubači Frankfurt se najbolje veseli a dokaz tome su i naši nastupi na veseljima estradnih zvezda, gostovanja na koncertima i velikim televizijama.

Trubači na RTS-u

Trubači na RTS-u

Pobednici Dragačevskog festivala trube – Guča

Pobeda na festivalu u Guči kruna je naše karijere a pehari i medalje uspesi su koji krase naše vitrine.

Kada želite da vaši gosti uživaju u odličnom slavlju, da se provedu najbolje i da u svakom trenutku veselja imate odličnu atmosferu pozovite orkestar Balkanika koji će uvek ispuniti svaku vašu želju.

Bilo da volite brži ritam ili izvorne stare pesme, hitove najnovije ili kafansku muziku, iskusan orkestar će svaku vašu pesmu svirati sa najvećim žarom.

Zato su trubači našeg orkestra tako poznati i popularni da nas i estradne zvezde pozivaju na svoje proslave.

Kada želite da uživate, da bude ispunjena svaka vaša želja i da vam gosti čestitaju na sjajno organizovanom slavlju, angažujte naš orkestar.

Najveći repertoar trubačke muzike

Trubači Frankfurt imaju najveći repertoar pesama i kola koji će razveseliti svakog vašeg gosta. Bilo da su vaši gosti mlađi ili stariji, budite sigurni da će zvuci naše muzike uneti odlično raspoloženje a vaše veselje učiniti najlepšim događajem.

O našim nastupima se uveliko priča i govori po celoj Nemačkoj jer smo trubači koji su poznati po savršenom izvođenju pesama i kola.

Javite nam se kad želite da imate najbolji provod, da se o vašem veselju govori u čitavom kraju i da budete ponosni domaćin veselja na kom su nastupali najbolji trubači regije.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube