062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Loznica

Danas je mnogo muzičara u ponudi, ali kao što pamtimo samo najbolje trenutke, najlepše dane i osobe, trubači Loznica pamti ceo kraj kao najbolje muzičare, koji atmosferu na svakom veselju podižu do vrhunca.

Nagrađivani trubački orkestar

Najbolje trube u Srbiji, orkestar višestruko nagrađivan za svoje izvedbe, trubači Balkanika okupili su se iz ljubavi prema trubi, deleći istu želju, da sa najboljom muzikom i odličnim provodom oraspolože sve vaše goste.
Pre dvadeset godina, u istom sastavu kao i danas, devet profesionalnih trubača, muzičara, sa istim emocijama i željom za najboljim provodom su počeli da za Vas iznose najbolje pesme.

Trubači na RTS-u

Trubači na RTS-u

Od tada do danas, svake godine smo učestvovali na svim saborima i festivalima u Srbiji i šire. Osim cele države i regiona, obišli smo Evropu, nastupali u najvećim gradovima. Svirali smo na koncertima sa najvećim imenima estradne muzike, sa pevačima i grupama.

Osetite kako se provodila publika koja nas je okitila prvim mestom kao najpoplarnijeg orkestra, budite deo atmosfere pobedničkih pesama koje smo izvodili, osetite se kao poznate ličnosti i pevači najbolji u Srbiji kada smo ih mi pratili po turnejama.

Najveći repertoar sviraju trubači Loznica

Naš orkestar je otvoren za sve predloge a liste pesama su spremne. Imamo preko 2.000 pesama i kola u našem repretoaru trubačke muzike. Liste pesama, savršeno poređane mikseve kojima se postiže najbolje raspoloženje među zvanicama. Osetite tu energiju prodornog zvuka najboljih truba, kad se začuju najveći hitovi koje vaši gosti sa nestrpljenjem očekuju. Naš orkestar je po svom kvalitetu u vrhu trubačkih orkestara Srbije, spreman da sve pesme, stare i izvorne ili najnoviju muziku svira sa žarom uz koji će se atmosfera na vašem veselju zagrejati do usijanja.

Odlično sviramo narodnu muziku, zabavnu muziku, džez muziku kao i instrumentale, muziku iz popularnih filmova, strane hitove i sve druge melodije za Vas i Vaše slavlje. Recite nam koje pesme želite, koje pesme najviše volite da slušate, liste pesama poređajte po redosledu kojim želite da sviramo ili u trenucima veselja, zatražite da sviramo pesme koje tad poželite. Mi ćemo uvek ispuniti svaku vašu želju i uz najlepšu muziku, zajedno sa vama proslaviti najsrećnije trenutke.

Trubači Loznica najavljuju tortu

Trubači sviraju pred tortom

Najbolji trubači u Srbiji najaviće sve glavne trenutke, događaje na vašem veselju. Okupljanje gostiju, odlazak po mladu, nastup ispred opštine i crkve samo su neki od trenutaka čiji značaj trubači naglašavaju odličnom muzikom. Uz trubači Loznica se podiže čaša, nazdravlja, upućuju želje slavljenicima, poželi dobrodošlica gostima. Kumovi uz pratnju trubača upućuju najlepše želje a muzika koju svira naš orkestar podiže atmosferu do najvišeg nivoa.

Centralni događaj svakog slavlja, bilo da se radi o punoletstvu, veridbi, venčanju ili krštenju je iznošenje torte pred goste. U tom trenutku, kad se svetla u sali zamrače, unosi se slavljenička torta u pratnji trubača. Naš orkestar je nenadmašan u najavljivanju svečane torte i možete se uveriti da će se unošenjem torte u svečanu salu uz pratnju trubača Balkanika, veselje podići na najviši nivo.

Orkestar koji se preporučuje

Preporučivali su nas upravo vaši najmiliji, porodica, familija i prijatelji, jer ko nas je bar jednom čuo, ili prisustvovao slavlju, nije odoleo da poželi da i na Vašem slavlju, zasijaju zlatne nagrađivane trube najboljeg orkestra u Srbiji.

Na svim vašim veseljima, trubači Loznica su uvek tu da podignu atmosferu. Odličnim pesmama i kolima, ugodićemo slavljenicima, najaviti zdravice kumove i svatova, svirati na svim krštenjima, proslavama i rođendanima. Balkanika trubači su pozivani i na krsne slave, uveseljavali novogodišnje proslave, proslavljali smo Vaše uspehe, diplome, mature, bili na svakom slavlju koji ste želeli da bude najbolje u celoj Loznici.

Pozovite odmah 065/659-45-08

Najboljim pesmama smo krasili sve Vaše uspehe, poznate ličnosti, najveće događaje i slavlje. Loznica je cela na nogama kada mi nastupamo, budite deo najboljeg slavlja i provoda, neka i Vi zasijate kao najbolji domaćin, jer je najbolji orkestar Balkanika uz Vas na Vaš najradosniji dan.

Pozovite trubači Loznica

Pozovite nas, na bilo koje veliko ili malo veselje. Povod nekad i nije potreban ako želite da iznenadite dragu osobu. Neka vaše slavlje bude jedinstveno, posebno i pamćeno, kao što želite, jer samo najbolji to mogu, trubači Balkanika.

Samo nas pozovite i uverite se kao svi Lozničani, da sa najboljima, uvek ste i Vi najbolji. Predložite mesto i vreme dolaska našeg orkestra i najbolji provod za taj dan, rezervisan je za Vas i sve Vaše goste.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube