062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Niš

TRUBAČI NIŠ

Jedan od najlepših predela Srbije je svakako Niš grad i mesta koja ga okružuju. Kroz istoriju grada, proslave pobeda i drugih podviga, ili samo obeležavanje godišnjica i ličnih uspeha, Niš je slavio uvek kroz trube, danas pred Vama omiljene pesme izvodi najbolji sastav trubača u Srbiji, orkestar „BALKANIKA“.

Najveći repertoar trubačkih pesama i kola

Izaberite svoj omiljeni repertoar pesama, predložite izmene samo za Vaše slavlje, odredite lokaciju i vreme, dan ili noć, najbolji trubači u Srbiji su uvek uz Vas, jer mi smo nagađivani orkestar trubača, i najbolji u svojim izvedbama pesama za svako slavlje, orkestar „BALKANIKA“.

Prva mesta i zlatna odličja smo odnosili gde god smo se pojavili, uvek se odazivamo na sva takmičenja, proslave, ili ako se samo želi najbolji provod, zbog Vas uvek raspoloženi i spremni da prenesemo svoje iskustvo i ljubav prema trubi na vaš događaj, slavlje, Vas  i sve Vaše goste.

Za Vaše slavlje, odaberite grupu spremnih pesama, narodne, zabavne muzike, starije ili u trendu, za specijalne prilike i želje, za Vas smo spremili jedinstvene instrumentale i stranu muziku pa i Jazz numere, da ugođaj bude potpun. Otvoreni smo za sve predloge, jer želimo da svaka proslava protekne jedinstveno i najbolje.

Učestvujemo zajedno sa Vama i podjednako se radujemo svim veridbama, krštenjima, svadbama i rođendanima, kao i rođenjima deteta, Vašim slavama, svim uspesima i godišnjicama koje Vama mnogo znače.

Pozovite trubači Niš na proslavu

Ne čekajte dugo, poslušajte nagovor svojih najbližih i pozovite najbolje trube Srbije, orkestar „BALKANiKA“.Građani Niša i svih okolnih mesta, često su mogli da čuju naše trube, kada je slavlje bilo na vrhuncu, dali noću ili danjau, Nišlije znaju da je „BALKANIKA“ orkestar prisutan, zato, ne ispitujte dalje kako, sa nama je sve moguće, izlazimo u suret i pravimo najbolji provod u Nišu. Grad Niš je među svim velikim gradovima kako Srbije tako i cele Evrope, uvek rado slavio uz najbolje trube, neka to bude i sada, na Vašem slavlju, za Vaše drage goste i najmilije.

Provedite nezaboravno svaku proslavu, jer najbolji trubači Srbije i orkestar „BALKANIKA“ uz Vas je.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube