062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Bačka Topola

BACKA TOPOLA

Orkestar truba koji je najbolji u Srbiji, uvek je sa svojih 9 članova profesionalnih muzičara, i po preporukama dolazio u Bačku topolu i ostavljao najbolji utisak i pravio najbolji provod. „BALKANIKA“ trubači za sva Vaša slavlja.
Postojimo već 15 godina, sve te godine našeg iskustva premni smo kao i uvek do sada, na Vašem slavlju, događaju, ma koji bio, izneti najbolje pesme, a znamo sve pesme, narodne, nove ili starije, moderne, zabavnu muziku, i za one koji vole strane hitove, tradicionalna muzika, narodna kola i sve druge pesme koje su pažljivo birane za baš Vaše slavlje.

Pozovite odmah 065/659-45-08

Repertoar trubači Bačka Topola

Izaberite redosled pesama, izaberite listu već pripremljenih numera, ili sami predložite u koje vreme, koja pesma će krenuti, jer sa „BALKANIKA“ trubačima možete sve, najbolje za Vaše slavlje.
Bačka topola je poznata kao lepo Vojvođansko mesto koje zna i uvek se veseli najbolje, još kad su najbolji u Srbiji sa njima, „BALKANIKA“ trubački orkestar, slavlje svako, zgoda i događaj, ostaju dugo u sećanju. Pamte se dobri provodi u ovom delu Vojvodine, i ne samo u Bačkoj topoli, nego svim ostalim mestima i regiji, da su najbolje trube Srbije „BALKANIKA“, slavile sa Vama, svadbe, veridbe, krštenja, praznike razne, nove godine, slave, rođendane, rođenja deteta, proslavljali smo Vaše diplome, lične uspehe, a dobri provodi do duboko u noć trajali su i kada je samo dobra zabava bila potrebna ili kada ste želeli da obradujete svoju dragu osobu.

Veselje uz najbolji orkestar

„BALKANIKA“ je najbolji trubački sastav u Srbiji, to za nas govore zlatna odličja na našim trubama, mnogobrojna publika žirom Srbije sa velikih festivala i sabora limenih instrumenata. Priznanja za najbolje izvedene numere poput „Vlasinskog kola“ i mnoge druge, pripale su nama, jer svaki član našeg orkestra, najbolji je na svom instrumentu, pa smo često nagrađivani i to na najvećem saboru trubača u Guči, za najbolji orkestar, najpopularniji i prva truba.
Za vesele i ljude koji znaju šta je dobar provod kao u Bačkoj topoli, uvek smo tu, slobodni da uveselimo i podignemo Vaše slavlje, dan, događaj do vrhunca, za svakog gosta, vaše najmilije, kumove, familiju i prijatelje.
Kontaktirajte nas, osigurajte najbolji probod u Bačkoj palanci i okolini, jer najbolji trubači, muzičari u Srbiji su uz Vas, orkestar „BALKANIKA“.

  • 065 6594 508
  • kontakt@trubaci-srbije.rs

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube