062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Kladovo

Trubački orkestar „BALKANIKA“ sa svojih 9 profesionalnih trubača i iskustvom od više od 20 godina daje vam garanciju dobrog provoda uz najbolje i kola koje vam uvek stoje na raspolaganju svim Kladovčanima i celoj okolini. Trubači Kladovo su orkestar poznat širom Srbije ali i zemalja cele regije i zato ne čudi što smo orkestar kojeg često pozivaju i najveći estradni umetnici na svoja slavlja.

Više je razloga da se odlučite za nas. Godinama u nazad naš trubački orkestar je biran za najbolje u više muzičkih kategorija, kao što su, najbolja truba, najbolji orkestar, najbolje izvedene pojedine numere i pesme, najpopularniji orkestar i to na najvećim i najprestižnijim takmičenjima u Guči i mnogim drugim. Vi ste birali nas, i naše trube kad god je bilo koji povod to trebao. Zabavljali smo i danas to sa zadovoljstvom radimo, mladence na svadbama, kršenjima, rođenjima deteta, male i velike mature, slave kod domaćina i dane i proslave celog mesta, bilo koji događaj koji je Vama bitan, da se stvarno dobro proslavi, i pamti, i prepričava, budite sigurni da kada najbolji sastav trubača „BALKANIKA“ stoji sa Vama, provod je zagarantovan.

Ponude za gostovanja često nam stižu i na televizije, na najpopularnije emisije kao što su Žikina Šarenica, rijaliti Parovi gde smo nastupali uživo sa zadovoljstvom pred milionskim TV auditorijumom.

Trubači Kladovo su najbolji izbor za slavlje

Za pesmu smo uvek spremni, i za Vas imamo spremne sve liste pesama koje baš za Vaše slavlje mogu biti izvedene. Sviramo sve pesme i žanrove muzike, pa ako želite, postojeće liste pesama lako sa Vama korigujemo i pravimo novu listu i redosled samo za Vas i Vaše drage goste. Vi izaberite, da li je to stara narodna muzika, melos, instrumental ili narodna kola, zabavna muzika, domaća ili strana, instrumental pa i Jazz numere. Naše video snimke možete pogledati na na našem Youtube kanalu.

Iskusni majstori trube

Da bi baš Vaše slavlje delovalo što bolje i radosnije, iskustvo smo godinama gradili osim na velikim festivalima, i sa našim najvećim estradnim zvezdama, gostovali smo na tv emisijama, pratili po turnejama velike pevače. Po želji domaćina, i Kladovo nas je često viđao i nekoliko puta po preporukama, u restoranima,  hotelima, noćnim klubovima.Osim što nam je cela Srbija dobro poznata po gostovanjima, ni veliki gradovi Evrope nisu ostali bez naših pobedničkih truba, kao što su gradovi u Crnoj gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Nemačkoj, Austriji, Francuskoj, Švajcarskoj i mnogi drugi, gde su ruke zajedno sa gostima Srpskog porekla i stranci rado dizali u veselju kakvo samo najbolji orkestar trubača „BALKANIKA“ može da Vam priušti.

Trubači na RTS-u

Trubači na RTS-u

Pozovite najbolje trubače

Naš orkestar je uvek na raspolaganju da na vaš poziv nastupimo u svako doba godine. Za vas smo dostupni putem telefonskog poziva, Vibera i WhatsApp-a.

Ne gubite dragoceno vreme, kontaktirajte nas na jedan načina i rezervišite svoj termin za najbolji i najluđi provod, za Vas i Vaše najmilije, i sve goste, najbolji u Srbiji trubački orkestar „BALKANIKA“.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube