062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Beograd iz godine u godinu najbolji izbor

Uz najbolje majstore trube i najbolje se i slavi a to smo pokazali na velikom broju proslava tokom naše višegodišnje karijere.

Trubači Beograd su spremni da vrhunskim izvođenjem pesama i kola ulepšaju atmosferu na svakom vašem slavlju. Bilo da pravite veliku proslavu ili malo veselje za najuži krug ljudi, naš orkestar je tu da udovolji svakoj vašoj želji a vaši gosti uživaju u odličnoj atmosferi koju samo orkestar Marka Danića zna da napravi.

Trubači za svaku vrstu proslava su za vas pripremili repertoar s kojim ćete biti zadovoljni. Svaki vaš gost će vam čestitati što ste pozivajući naš orkestar ulepšali raspoloženje na slavlju o kome će se pričati dugi niz godina.

Naš trubački orkestar ima glavni zadatak i da na vašem veselju stvori nezaboravne trenutke. Događaji i proslave kao što su rođenje dece, krštenja, veridbe i venčanja kao i godišnjice braka prilike su da pozovete trubači Beograd koji će vaš događaj učiniti posebnim.

Po najpovoljnijim cenama nastupamo na vašem veselju, kako bi gosti uživali u najboljim hitovima, pesmama i kolima orkestra koji je pobedio na festivalu trubača u Guči.
Upravo je naš orkestar osvojio mnogobrojne nagrade, nastupao na televizijama u popularnim emisijama.

Čak i najveće estradne zvezde prave veselja pozivajući trubače Marka Danića.

Trubači Beograd vam garantuju da će svaki vaš gost i star i mlad uživati u odličnom izvođenju pesama i kola.

Naš sastav broji 10 članova, muzičkih profesionalaca, ljubitelja trube. O našim porodicama, koje se generacijama bave trubaštvom su napisani mnogi članci i knjige. Od ranog detinjstva smo trubu zavoleli i sa nestrpljenjem čekali trenutak da preuzmemo ovaj ponosan zadatak, da unesemo radost i sreću na svako slavlje.

Trubači Beograd sviraju popularne pesme

Svako vreme ima svoje poznate pesme a najpopularnije su one koje ostaju za sva vremena. One se traže na slavljima kao što su svadbe, punoletstva, godišnjice braka ali i poslovne proslave. Možete da napravite spisak pesama ili se preko naše stranice repertoar podsetite onih najboljih i najlepših pesama koje će odgovarati vašem veselju.

Osim toga imamo spremne i liste pesama koje smo na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva pripremili kako bi na vašim veseljima svirali najbolje za sve zvanice.

Uspeh svakog slavlja na kojem smo nastupali tokom dve decenije, dokaz je kvaliteta našeg trubačkog orkestra.

Pozovite trubači Beograd, javite nam se jer je naš dolazak garancija vrhunskog veselja.

Pozovite nas ili pošaljite poruku putem telefona, klikom na dugme za Viber ili WhatsApp i budite sigurni da ćemo u tačno dogovoreno vreme nastupati na vašem veselju.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube