062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Šabac

SABAC

Šabac nije samo poznati grad iz pesme na obali reke, osim toga, u Šabcu žive ljudi veseli, spremni na radost i veselje i da proslave svoje najlepše trenutke uz voljene osobe, kako to samo Šabac ume, uz najbolje trube Srbije, orkestar „BALKANIKA“.
Mi smo trubači za sva veselja sa najboljim pesmama. Poznajemo sve pesme, za sva veselja. Poželite narodnu ili neki drugi žanr, vrstu, rado ćemo je najbolje odsvirati za Vaše goste, zabavna, starija muzika ili nove pesme, ako želite strane hitove, uvertire, sve sviramo i najbolje, jer 9 profesionalnih trubača su tu zbog Vas i Vašeg veselja, Vaših dragih gostiju da raspoloženje dovedemo do vrhunca, i celu noć, zato što znamo i možemo, najbolji trubači u Srbiji, orkestra „BALKANIKA“.
Imamo 15 godina iskustva na svim Vašim proslavama, Šabac nas pamti i cela okolina na obali Save po glamuroznim svadbama, urnebesnim proslavama rođendana, najlepšim krštenjima, najluđim novim godinama, proslavama matura, fakultetskih ispita i diploma, svi praznici i slave, i žurke koje sa i danas prepričavaju, trubači „BALKANIKA“ orkestra su za Vas uvek bili.
Iskustvo po svim velikim gradovima, po celoj Srbiji i Bosni i hercegovini, Crnoj gori, Rumuniji, Hrvatskoj, Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj i mnogim drugim zemljama i gradovima širom Evrope, veselili su se uz zvuke naših nagrađivanih truba. Nargrade kao najbolji, najpopularniji, prve trube, najbolje izvedene pesme, tradicionalna muzika i najpopularniji sastav,

išla je oko vrata naših članova orkestra, pojedinačno i kao sastav, i Vi zaslužujete na Vašoj proslavi i veselju samo najbolje, trubače „BALKANIKA“.
Poznate ličnosti i imena naše estrade i drugi, slavili su svoje događaje uz „BALKANIKA“-u, pamte nas po velikim koncertima, kao prateći sastav, na medijskom nebu smo često pozivani, mnoge pesme koje volite, svog omiljenog pevača, u pozadini čujete naše trube.
Budite deo uspešnih, slavite kao poznate ličnosti, uveselite sve svoje goste, svoju porodicu, familiju celu, rodbinu i prijatelje, voljenu osobu iznenadite omiljenom pesmom, odaberite mesto i vreme ili pozovite i rezervišite najbolji provod za celu noć, za Vas i sve koje volite, jer postojimo zbog Vas, najbollji orkestar „BALKANIKA“, trubači

  • 062 1505 206
  • 065 6594 508
  • kontakt@trubaci-srbije.rs

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube