062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Uz trubači Novi Sad vaše veselje će biti najbolje

Svi domaćini žele da gosti uživaju u sjajnom slavlju koje organizuju.

Zato su trubači Novi Sad pripremili odličan izbor pesama i kola koje će vaše goste oraspoložiti već od prvog trenutka dolaska na veselje.

Orkestar Marka Danića spada u najbolje trubače koji će uvek ispoštovati svaku vašu želju i na vašem slavlju nastupati savršenim izborom pesama i kola.

Kao sastavni deo svakog dobrog veselja, naš orkestar je tu za vas kada pravite krštenje, svadbu, punoletstvo, proslavu mature ili neko drugo slavlje.

Tu smo da atmosferu podignemo do najvišeg nivoa, da vaši gosti već od prvog trenutka dolaska na slavlje se odlično provode.

Kao iskusni majstori trube, poznati po pobedi na festivalu u Guči, orkestar trubači Novi Sad predvođeni Markom Danićem, donose odlično raspoloženje na svako slavlje. Pobednici festivala će svirati najveće i najlepše hitove, kola koja svi vaši gosti vole, domaću izvornu muziku kao i popularne estradne pesme.

Vaši gosti uživaće u svakom trenutku slavlja.

Bez obzira koje je slavlje u pitanju, trubači Novi Sad će svoje znanje kvalitet pokazati na vašem veselju a vi kao ponašan domaćin uvek ćete se setiti da pozovete najbolje trubače Srbije na svoje slavlje.

Ako želite da angažujete veći broj trubača, da vaše slavlje bude poznato po lepoti, pozovite naš orkestar.

Kada se začuju vrhunski zvuci trube najpovoljniji trubači Novi Sad će svojim odličnim pesmama i kolima atmosferu podići na najviši nivo.

Trubači Novi Sad za venčanja

Venčanje i svadbeno veselje je najvažniji događaj u životu svakog čoveka i žene. Za ovu svečanu priliku angažujte najbolju muziku koja će ostati upamćena po sjajnom nastupu. Ipak u nekom trenutku glavni bend mora da se odmori a tad nastupaju trubač koji kao i u svakom važnom trenutku veselja održavaju atmosferu na najvišem nivou.

Angažujte naš orkestar za veselje

Ukoliko želite da pobednici Guče nastupa na vašem veselju, da vaši gosti osete atmosferu koja vlada na ovom svetski poznatom festivalu, tu smo da svojim dolaskom zagrejemo atmosferu do usijanja.

Bez obzira da li pravite veselje povodom krštenja, rođenja, svadbe, godišnjice braka ili nekog drugog veselja, svi vaši gosti će našim dolaskom biti zadovoljni.

Pozovite nas, nemojte čekati jer se može desiti da neko pre vas rezerviše datum za dolazak najpopularnih trubačkih majstora.

Zato nam se javite, pozovite nas ili nam pošaljite poruku, kontaktirajte nas putem aplikacija Viber i WhatsApp i uživajte u odličnom nastupu profesionalnih trubača koje preporučuju svi.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube