062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Sombor

SOMBOR

Kao što stara pesma o Somboru kaže, veselja i ljudi koji vole dobar provod i druženje, uz vino i dobru pesmu, a najbolje provode uz samo najbolje, trubače „BALKANIKA“.
Jedno od najlepših mesta u Vojvodini, pa i u Srbiji, često su bili i dobri domaćini, koji znaju da svoje goste uvesele i prirede im najbolje proslave pune dobre pesme i raspoloženja, to je zato što su uvek znali da odaberu najbolje muzičare, orkestar truba „BALKANIKA“, je uvek bio uz Somborce, i opet je tu po čestim preporukama.
Zašto naš orkestar truba? Mnogi su za nas rekli da smo najbolji kada je veselje u pitanju, kada se traži pesma više, kada slavlje se do zore produži. Publika na festivalu u Guči, veliki broj fanova poznatih pevača kada smo pratili kroz turneje, mnogi gosti žirom cele Srbije na svim događajima, od privatnih proslava za odabrane goste do velikih okupljanja na trgovima. Svaki događaj najbolji o kojem se dugo govori, znajte, najbolji orkestar u Srbiji je bio tu, trubači „BALKANIKA“.
Sombor pamti najbolje pesme koje za sve Somborce sviramo rado, narodne, zabavne, pop, stranu muziku, uvertire i instrumentale, Vojvođanske i mnoge druge koje gosti rado ponovo poručuju, požele da čuju iz naših zlatnih truba.
Uvek smo spremni za bilo koje slavlje, svadbe, krštenja, dođendan ili matura, koliko god da gostiju pozovete, na bilo kojoj lokaciji, diplome ili

proslave godišnjica, nove godine i druge praznike i svečanosti, uvek smo tu uz Vas, sve Somborce i celu okolinu da slavlje bude najbolje.
Nastupali smo u celoj Evropi, po mnogim diskotekama, restoranima, splavovima, noćnim klubovima, po Bosni i hercegovini, Crnoj gori, Hrvatskoj, Rumuniji, Austriji, Francuskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj i mnogim drugim državama….
Ne dozvolite da iskustvo od 15 godina najboljih truba u Srbiji i orkestra „BALKANIKA“, gde svaki član od 9 vrsnih muzičara daje sve od sebe za svaku pesmu, ne bude sa Vama, na Vašem slavlju, za Vaše najmilije i sve goste. Pozovite nas odmah, kao ostali Somborci što čine iz godine u godinu, saznajte zašto smo najbolji i zašto svako slavlje uz najbolje muzičare, trubače u Srbiji ostaje dugo u sećanjima, jer mi smo najbolji trubači „BALKANIKA“ orkestar.

  • 062 1505 206
  • 065 6594 508
  • kontakt@trubaci-srbije.rs

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube