062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Kraljevo

Teško je zamisliti da neko veselje u gradu i okolnim mestima prođe bez trubači Kraljevo, orkestra koji je poznat u celoj Srbiji i šire. Kao najbolji trubački sastav, ponosni smo pobednici festivala u Guči, orkestar kojeg preporučuju i najveće zvezde estradne muzike.

Nekada su ljudi slavili samo velike praznike a svirača je bilo malo. Danas uz trubače Kraljevo ceo grad i okolina, slavi sve događaje, jer su se svi uverili u kvalitet i lak dogovor sa najboljim trubačima u Srbiji – orkestrom Balkanika.

Zašto su kraljevački trubači najbolji?

Nas reklamiraju drugi, pogledate li na televizijama, ili poslušate radio emisiju, videćete da smo često u gostima kod najpopularnijih medija. Na koncertima možete videti naše sjajne trube i 9 profesionalnih trubača orkestra Balkanika, kako uveličavamo nastupe velikih muzičkih imena. Na saborima kao u Guči, i drugim velikim takmičenjima, gde uvek osvajamo medalje i priznanja.

Postojimo već više od 20 godina, za Kraljevo i okolna mesta uvek spremni i raspoloženi za bilo koji Vaš događaj.
Bilo da je veridba, svadba, ili rođenje deteta i krštenje, do proslave rođendana, ličnih razloga, slave i nove godine, Kraljevčani znaju koga da pozovu, najbolji trubački orkestar u Srbiji, jer se uvek najbolje provedu uz naše pesme.Sa Vama smo uz sve Vaše povode za slavlje i događaje, sviramo sve pesme, možete pitati svoje sugrađane koji su već uživali u našim nastupima, a možete i kontaktirati nas, imamo spremne pesme za sve prilike, a uz Vašu sugestiju, slavlje će biti najbolje, kako samo Vama i Vašim gostima najviše odgovara.

Repertoar trubači Kraljevo

Sviramo narodne pesme, starije izvorne numere kao i popularne pesme, zabavnu muziku, instrumentale i strane hitove. Uz trubači Kraljevo Vaša proslava će biti glamurozna do zore. U Kraljevu smo redovno pozivani iz godine u godinu i na obostrano zadovoljstvo se vraćamo kod istih domaćina ili po preporuci. Za naše nastupe vaši gosti su sigurno čuli i biće veoma srećni kad ugledaju kako trubači okrestra Balkanika ulaze u svečanu salu, kako uz najbolje pesme najavljuju slavljeničku tortu.

Trubači sviraju pred tortom

Za liste pesama, koje smo pripremili kako bi vam olakšali izbor najboljih numera za vaše slavlje, odlično znate. To su pesme koje su najpopularnije, koje svaki gost voli da čuje, uz koje će se veseliti svi na vašem slavlju. Svaka lista pesama za slavlje je samo naš predlog, iz dugogodišnjeg iskustva koje vam preporučujemo jer smo se uverili da ih gosti najviše vole. Vama smo na raspolaganju da zajedno sastavimo listu pesama za vaše veselje kako bi svi na vašem slavlju najbolje uživali uz hitove narodne i zabavne muzike.

Odličan nastup trubača u Kraljevu

Pozivom i angažovanjem našeg orkestra na veselju koje ste priredili u Kraljevu, imate garanciju za najbolji provod. Naš orkestar na vaše slavlje, po vašim željama i zahtevima može nastupiti odeven u svečane uniforme, ležerne uniforme ili narodnu nošnju. Ako više volite da vaše veselje bude narodnog tipa, sa mnoštvom izvornih narodnih pesama i kola, gosti će biti oduševljeni kad ugledaju trubače orkestra Balkanika kako u salu ulaze odeveni u narodnu nošnju.

Trubači na RTS-u

Trubači na RTS-u

Zavisno od vrste veselja, trubači Kraljevo dočekuju kumove, rodbinu, sviraju kad se svatovi okupljaju kod mladoženjine kuće, prate svatove kad se ide po mladu. Sviramo kod opštine, kod crkve ili manastira na venčanju.

Naravno vrhunac svakog slavlja je iznošenje slavljeničke torte pred goste. Trubači Balkanika najbolje najavljuju tortu, prateći je vrhunskom muzikom, pesmama po vašoj želji.

Cela Srbija nas dobro zna, pamti po izuzetnim zabavama i veseljima, kao i Evropski svi gradovi. Okolne države poput Slovenije, Crne gore, Hrvatske, znaju za najbolje trubače. Tako su uz nas se veselili i Nemci i Švajcarci, sa našim ljudima i Francuzi još pamte naše zlatne i nagrađivane trube.

Pozovite trubači Kraljevo

Ne gubite vreme tražeći dalje trubače za veselja, poslušajte svoje najmilije i prijatelje koji su već uživali na veseljima gde je najbolji orkestar trubača sa njima slavio.

Pozovite odmah 065/659-45-08

Balkanika okrestar je uvek uz Kraljevčane, sa najboljim repertoarem pesama i kola u celoj Srbiji. Pozovite nas putem telefona, pošaljite poruku preko Viber ili WhatsApp aplikacije i rezervišite datum Vašeg najboljeg provoda već sada.

Vrhunsku atmosferu na slavlju vam garantuje pobednički orkestar Guče.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube