062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Aleksinac

Uvek su za dobru zabavu bili zaslužni trubači a uz orkestar Balkanika slavlje u Aleksincu biće događaj za pamćenje. Bilo da je u pitanju svadba, krštenje, veridba, rođendani, rođenje deteta i druga slavlja pozivom trubači Aleksinac napravićete najbolji izbor.

Profesionalni trubački umetnici, orkestar sastavljen od devet najboljih trubača Srbije vama i vašim gostima izvode omiljene pesme. Bilo da imate posebne želje ili da izaberete neku od naših već spremljenih lista pesama vaše će slavlje biti jedinstveno. Naš orkestar nastupa sa najvećim repertoarem pesama i zato budite spremni za veselje uz sve te narodne hitove, tradicionalnu muziku, instrumentale, savremene narodne zabavne pesme, strane hitove.

Trubači za sve vrste slavlja

Pozovite odmah 065/659-45-08

Bilo koju proslavu da želite uveličati, sigurno je da Aleksinac i cela okolina zna da bez najboljeg trubačkog orkestra nema ni dobre zabave. A zašto baš nas Aleksinac uvek zove, zato što smo nagrađivani više puta kao najbolji i to na najvećim saborima i takmičenjima, kao najpopularniji, kao najbolja truba, najbolje izvedene pojedine numere i tako redom.

Gostovanja na koncertima

Naš kvalitet garantuju sve poznate ličnosti naše estrade koje smo uspešno pratili na nastupima i turnejama ne samo kroz Srbiju nego i celoj Evropi. Ne dopustite da termin za Vaše veselje bude zauzet, rezervišite svoj nabolji dan i priredite svojim najmilijima i svim gostima nezaboravne trenutke uz samo najbolje, trubače Srbije orkestar BALKANIKA.

Nagrade i priznanja

Zlatom okićene trube kao medalje i dokazi kvaliteta, su samo deo naše bogate prošlosti, sve uspehe i iskustvo smo spremni pred Vama da iznesemo, poželite svoju omiljenu pesmu, povedite kolo, podignite sve goste na noge, jer kada trubači „BALKANIKE“ dođu, ceo Aleksinac i okolina zna.

Priredite iznenađenje, ili nas kontaktirajte i brzo i lako napravite aranžman koji prija samo vašem slavlju, posebno prilagođeno, kako bi ugođaj bio još bolji.

Žikina Šarenica nastup Balkanika

Tokom 15 godina uspešnih nastupa i karijere, trubači „BALKANIKA“ učestvovali su na mnogim događajima, od najvećih nastupa do privatnih slavlja u noćnim klubovima, restoranima, trgovima, dočekivali sportske pobednike, vodili svatove, uveseljavali svakog ko čak i iz daljine čuje prodorne zvuke pobedničkih truba.

Pozovite Trubači Aleksinac

Kad želite najbolje trubače, odmah nas pozovite i brzo i lako, imaćete najbolji provod za sve svoje drage goste, da Vaš dan i slavlje do duboko u noć budu za večno pamćenje. Pozovite nas putem telefona ili Viber/WhatsApp aplikacije jer uz najbolje trube Srbije vaše slavlje biće najpoznatiji događaj u celom Aleksincu.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube