062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Aleksinac

TRUBAČI ALEKSINAC

Pravu dobru zabavu je danas teško naći, ali postojimo mi, trubački orkestar najbolji u Srbiji „BALKANIKA“ uvek je za Aleksinac bio i kada se slavila svadba, i krštenje, veridbe i rođendani, rođenje deteta i sve druge proslave.

Pozovite odmah 065/659-45-08

Profesionalni trubači, 9 najboljih trubača u Srbiji a i šire, pred Vama izvode omiljene pesme, bilo da imate želje ili izaberete neku od naših već spremljenih lista za Vaše jedinstveno slavlje.

Sviramo kako najboljima i dolikuje, svu muziku. Stare narodne hitove, tradicionalnu muziku, instrumentale, savremene narodne i zabavne pesme, strane hitove, kola i sve druge pesme koje želite čuti na najbolji mogući način. Bilo koju proslavu da želite uveličati, sigurno je da Aleksinac i cela okolina zna da bez „najboljeg trubačkog orkestra nema ni dobre zabave, zato smo tu, orkestar „BALKANIKA“. A zašto baš nas Aleksinac uvek zove, zato što smo nagrađivani više puta kao najbolji i to na najvećim saborima i takmičenjima, kao najpopularniji, kao najbolja truba, najbolje izvedene pojedine numere i tako redom.Naš kvalitet garantuju sve poznate ličnosti naše estrade koje smo uspešno pratili na nastupima i turnejama ne samo kroz Srbiju nego i celoj Evropi. Ne dopustite da termin za Vaše veselje bude zauzet, rezervišite svoj nabolji dan i priredite svojim najmilijima i svim gostima nezaboravne trenutke uz samo najbolje, trubače u Srbiji, orkestar „BALKANIKA“.

Zlatom okićene trube kao medalje i dokazi kvaliteta, su samo deo naše bogate prošlosti, sve uspehe i iskustvo smo spremni pred Vama da iznesemo, poželite svoju omiljenu pesmu, povedite kolo, podignite sve goste na noge, jer kada trubači „BALKANIKE“ dođu, ceo Aleksinac i okolina zna.Priredite iznenađenje, ili nas kontaktirajte i brzo i lako napravite aranžman koji prija samo vašem slavlju, posebno prilagođeno, kako bi ugođaj bio još bolji. Tokom 15 godina uspešnih nastupa i karijere, trubači „BALKANIKE“ učestvovali su na mnogim događajima, od najvećih nastupa do privatnih slavlja u noćnim klubovima, restoranima, trgovima, dočekivali sportske pobednike, vodili svatove, uveseljavali svakog ko čak i iz daljine čuje prodorne zvuke pobedničkih truba.Zato odmah nas pozovite, i brzo i lako, imaćete najbolji provod za sve svoje drage goste, da Vaš dan i slavlje do duboko u noć budu za večno pamćenje, jer uz Vas, i ceo Aleksinac su najbolje trube Srbije, orkestar „BALKANIKA“.

  • 062 1505 206
  • 065 6594 508
  • kontakt@trubaci-srbije.rs

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube