062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Ljig

Truba je oduvek prisutna kao najpoželjnija muzika za svako slavlje a najbolji upravo na trubama su pred Vama, trubači Ljig, najpoznatiji trubački orkestar Srbije. Sastali smo se iz ljubavi prema pesmi i trubi i zbog Vas, svih građana Ljiga i okoline, kao i ostalog dela Srbije, postojimo već više od 20 godina. Svaki član našeg sastava je profesionalni muzičar na svom limenom instrumentu, trubi.

Svi članovi orkestra Balkanika potiču iz trubačkih porodica, u kojima se truba svirala a ljubav prema ovom limenom instrumentu negovala generacijama.

Lepo odeveni trubači

Trubači Ljig sviraju sve pesme

Za nas su sve pesme poznate i izvodimo ih najbolje. U to su se uverili svi koji su nas na svoja veselja pozivali i sa najvećim žarom preporučivali svojim prijateljima i rodbini jer ko se jednom uveri kako trubači Ljig sviraju, uvek nas iznova poziva na slavlja.

Liste pesama za vaše veselje možete pronaći na našem sajtu, gde smo se potrudili da postavim sve pesme koje su poznate kako bi ste lako pronašli one među njima koje najviše volite. Vi izaberite, liste gotovih pesama za Vaše slavlje ili dopunite i sastavite Vaš repertoar, koji baš Vama i Vašim gostima najviše odgovara. Balkanika je orkestar koji odlično izvodi sve pesme i kola. U našem repertoaru koji je najveći u Srbiji, nalazi se i stara i nova narodna muzika, zabavna, strane pesme. Muzika na trubi koju sviraju iskusni trubači orkestra Balkanika, mogu da Vas i Vaše goste uvesele do ranih jutarnjih sati. Zato jer smo najbolji orkestar trubača u Srbiji, iza sebe imamo dve decenije nastupa na slavljima širom Srbije i inostranstva.

Nagrađivani trubači pobednici festivala

Reference za uspeh našeg orkestra možete pronaći svuda oko Vas, od zlatnih medalja i prvih mesta na takmičenjima trubača u državi i regionu, od zadovoljnih pevača naše estrade, od VIP ličnosti koji baš naš orkestar rado pozivaju na svoje događaje, ali najveća potvrda našeg kvaliteta ste svakako Vi, ceo ljig i okolina, Vaši najmiliji i sugrađani, sa razlogom preporučuju baš naš profesionalni tim trubača, poslušajte nagovore i uverite se zašto smo najbolji.

Trubači Balkanika u Guči na festivalu trube

Kroz vekove, muzika oplemenjuje, veseli, uvek je na slavljima. Do danas, truba je menjala svoj zvuk i izgled da bi je danas imali u najboljem izdanju a u veštim rukama majstora trube, na vašoj proslavi u Ljigu, uživaćete u izvođenju najlepših pesama i kola, hitova sa estrade, sviranim na ovom savršenom instrumentu koji dopire do srca svih zvanica i pokreće ljude na igru, zabavu i veselje.

Nastupali smo na televizijama

Za najpoznatije majstore trube, svi odavno su čuli a tako i urednici zabavno muzičkih programa najpoznatijih televizija u Srbiji, odlično znaju da su Balkanika trubači vrhunski umetnici. Naš nastup u emisiji Žikina Šarenica na RTS-u je uveliko poznat a isto tako uživo gostovanje u popularnom rijalitiju Parovi gde već od prvog trenutka ulaska trubača Balkanika, raste raspoloženje među učesnicima.

Iskusni trubači Ljig

Iskustvo tokom godina sa uspehom smo pokazali na svakom slavlju, veridbi, krštenja, rođenjima, svadbama, rođendanima, slavama, novogodišnjim proslavama, maturama i svim drugim proslavama. Bilo da želite obeležiti događaj ili se samo dobro proveseliti bez obzira na da najbolje trube su u Ljigu, orkestar Balkanika je uvek sa Vama. Našim nastupom obezbedićete najbolji provod za sve vaše goste.

Garantovano najbolji provod u Ljigu

Na svakom nastupu orkestra Balkanika, domaćinima i slavljenicima garantujemo najbolji provod. Samo jedan kontakt sa nama je dovoljan da se lako i brzo uverite u bogatu ponudu repertoara koju nudimo, fleksibilnost a naravno, uvek smo spemni i slušamo Vaše predloge.

Pozovite odmah 065/659-45-08

Pozovite i ceo Ljig neka zna da Vi slavite, ugošćujete najmilije goste, neka svi pevaju i radosni pamte Vaš najznačajniji dan, uz vrhunsku muziku trubačkog orkestra Balkanika. Naš okrestar u svakom trenutku možete pozvati putem telefona, Vibera ili WhatsAppa. Ne treba da ukucavate broj telefona, dovoljno je samo da kliknete na ikonicu na dnu vašeg ekrana i već danas zakažete dolazak najboljeg trubačkog orkestra na vaše veselje.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube