062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Kragujevac

Svi su čuli i vrlo dobro znaju da su trubači Kragujevac orkestar čiji se nastupi na veseljima u Kragujevcu i okolini dobro pamte po najboljim provodima. Slavlja uz kragujevačke trubače se prepričavaju dugi niz godina i zato se vrlo rado vraćamo u Kragujevac po vašoj i po preporuci vaših gostiju sa još boljim provodom za sve zvanice na vašem veselju.

Trubači sviraju na svadbi

Svi u Kragujevcu znaju da pozivom orkestra koji je pobednik festivala u Guči, slavlje će biti događaj za pamćenje. Zato se sve vaše zvanice, unapred raduju gostovanju našeg orkestra, trubača koje su gledali na festivalima, na proglašenju najbolje odsviranog kola, okrestar kome se uručuju nagrade i priznanja na mnogim takmičenjima.

Fenomenalan nastup trubača u Kragujevcu

Za velika i mala slavlja, najbolji majstori trube po vašoj želji dolaze odeveni u svečane uniforme, ležerne uniforme ili narodnu nošnju. Kako bi nastup našeg orkestra na vašoj proslavi u Kragujevcu bio na najvišem nivou, naš trubački orkestar je spreman da u potpunosti svoj nastup prilagodi vašem slavlju. Pozivom iskusnog trubačkog okrestra Balkanika u Kragujevac, imaćete garanciju najboljeg slavlja kako ste zamislili. Svojim nastupom kao i izborom pesama i kola po vašim željama, svi gosti na slavlju će uživati dok ćete se vi ponositi jer ste doneli odličnu odluku angažovanjem najboljeg orkestra trubača u Srbiji.

Pobednici trubačkih festivala

Najbolji trubači smo Srbije jer ste Vi to rekli, i iz godine u godinu glasali za trubače „BALKANIKA“ kad god smo učestvovali na velikim takmičenjima poput Guče. Pobede na međunarodno priznatim festivalima, talentovani i iskusni majstori trube zasluženo su stekli. I drugi festivali i događaji su nas izdvajali od konkurencije zbog kvaliteta izvođenja, popularnosti i širokom asortimanu pesama koje izvodimo.

Za mnoge numere smo proglašeni kao najbolji izvođači, a pojedinačno, zlatne medalje su krasile nas kao najbolja truba na takmičenju. Sve ove nagrade i priznanja su samo zbog Vas, da na vašem događaju, svadbi, veridbi, slavi, rođendanu, krštenju, maloj ili velikoj maturi, godišnjici ili proslavi celog mesta i grada, napravimo pozitivnu atmosferu, da dan što lepše i u radosti prođe, a noć sa najboljim trubačima Kragujevac dugo pamti do ranih jutarnjih sati.

Nastupi na televiziji

Orkestar „BALKANIKA“ broji 9 članova profesionalnih muzičara, koji svaki ponaosob na svom instrumentu, za Vas daju sve od sebe, da svaki ton bude najbolje izveden kako bi kao celina kada se svi članovi uključe baš u Vašoj pesmi, doživeli vrhunac sreće i radosti kvalitetom izvođenja na najboljim trubama u Srbiji. Kvalitet našeg orkestra prepoznaju i najveće televizijske kuće u Srbiji. Tako smo na poziv uredništva RTS-a gostovali u popularnoj emisiji Žikina Šarenica a na poziv HappyTV uživo nastupali u Parovima.

Trubači na RTS-u

Trubači na RTS-u

Proslavite najbolje uz trubači Kragujevac

Svakom domaćinu i onom ko poželi da ima najbolje slavlje uz kragujevačke trubače, naš okrestar će ponuditi sav repertoar pesama koji možete zamisliti, za bilo koji Vaš događaj. Uvek smo otvoreni za sve Vaše predloge i zajedno možemo učiniti svaku proslavu bolju, najbolju i glamurozniju.

U kvalitet i glamuroznost našeg izvođenja su se uverili i pevači iz cele Srbije, velika imena naše estrade blistala su jače kada smo ih pratili po turnejama širom Srbije i inostranstva. Svečane hotelske sale, klubovi i diskoteke, pamte naša gostovanja i sa zadovoljstvom prohvatamo ponovne pozive svake godine jer dobri provodi se pamte, a najbolji trubači Kragujeav mogu da ih ponove i svaki put još bolje.

Trubači Kragujevac dolaze na vaš poziv

Najbolji turbači u Srbiji, trubači orkestra Balkanika vama su na raspolaganju tokom čitave godine. Za vas smo spremili fenomenalan repertoar pesama i kola, najbolji izbor koji će garantovano na vašem slavlju atmosferu dovesti do vrhunca.

Pozovite odmah 065/659-45-08

Na Vama je samo da odaberete datum, vreme i obavestite nas, najbolji provod Vašeg slavlja za Vas i Vama najmilije goste može da počne. U svako doba dana možete nas kontaktirati i mi ćemo se uvek odazvati vašem pozivu bilo da nam se javite putem telefona, vibera ili whatsappa.

Za vas i za vaše drage zvanice na veselju, trubači Balkanika dolaze da najboljom muzikom odsviranom na trubama naprave najveće veselje.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube