062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Negotin

Trubači Negotin okrestar su sastavljen od 9 profesionalnih muzičara, koji su osvojili mnogobrojne nagrade i iza sebe imaju 20 godina iskustva. Popularni i gledani na televizijama, uvek smo raspoloženi da svojim nastupom na vašim proslavama ulepšamo atmosferu a raspoloženje na slavlju podignemo do vrhunca.

Trubači Balkanika u Guči na festivalu trube

Nagrađivani trubački okrestar

Svi znamo da proslava, bilo kojim povodom organizovana, bez dobre muzike nije proslava. Postoje razni muzičari, nude se svi, ali samo jedni trubači su najbolji. To je orkestar koji je za Vas osvajao prestižne nagrade iz godine u godinu. Pobede na festivalima, prestižne nagrade poput nagrade za najbolje kolo na festivalu u Guči, svrstava nas u red najboljih trubačkih umetnika Srbije. Nagrađivani smo za najbolje izvedbe pesama, najpopularniji smo orkestar godinama, pamte nas i kao trube koje okupljaju najviše publike na svojim nastupima.

Majstori trubačke muzike u Negotinu

Od 9 profesionalnih trubača, koji čine naš orkestar, svako je virtuoz na svom instrumentu. Svi članovi našeg orkestra potiču iz trubačkih porodica, u kojima se truba voli a umeće sviranja trube neguje generacijama i prenosi sa oca na sina. Zato je naša muzika najbolja, jer dolazi iz srca, iz duše prenoseći najlepše emocije pesme na sve zvanice na vašem slavlju.

Repertoar trubakih pesama i kola

Uvek slobodni za Negotin i celu okolinu, trubači najbolji u Srbiji, orkestar Balkanika u svom repertoaru ima najveći broj pesama i kola. Ne postoji pesma koju već nismo svirali, i to najbolje a svaka nova pesma, posebno hitovi odmah se uvrštava u naš repertoar koji sviramo na vašem slavlju. Gosti, bilo mlađi ili stariji vole da se vesele uz poznate hitove domaće narodne muzike. Tu su i izvorna kola, bez kojih ni jedno slavlje ne može da prođe a naravno i starogradske pesme i hitovi svih vremena koje na trubama orkestra Balkanika zvuče najbolje.

Trubači sviraju i gosti se vesele

Pomno smo pratili raspoloženja publike, slavljenika i gostiju tokom svih godina, i za Vas, baš Vašu proslavu, imamo spremne liste pesama. Vaše je samo da izaberete i Vaša proslava kao najbolji provod u Negotinu može da počne. Ne gubite vreme, predložite omiljenu pesmu, repertoar, a ostalo, provod koji ćete i Vi i svi gosti pamtiti prepustite najboljim trubačima u Srbiji. Izaberite pesme poput narodnih, da li starije ili nove, domaću i zabavnu muziku, strane najveće hitove, jer tu smo za Vas i Vaše voljene, prijatelje i familiju celu.

U našem repertoaru nalaze se i pop i rok pesme, sviramo domaće i strane hitove iz filmova, džez muziku, klasiku i valcere, sve to ukomponovano u savršen miks pesama koji ste vi, zajedno sa nama napravili. Možete pesme naručivati i tokom veselja, uvek znajući da će trubači Negotin učiniti sve da udovoljimo svakoj vašoj želji.

Nastupi na televizijama i koncertima

Garancije naših kvaliteta, osim svih prisutnih na svim proslavama, su i pojavljivanje na poznatim emisijama. Velike zvezde i pevači naše estrade kojima smo uveličavali koncerte i turneje, DJ-evi kada su želeli spektakl, zvali su orkestar trubača Balkanika jer smo najbolji u Srbiji.

Žikina Šarenica nastup Balkanika

Od nastupa na televizijama, posebno su se istakli naše gostovanje u poznatoj emisiji Žikina Šarenica na RTS-u a višemilionska poblika gledala je naš ulazak u rijaliti Parovi, gde se već od prvog tona odsviranog na trubama, svi učesnici rijalitija vesele.

Trubači Negotin dolaze na vaše slavlje

Negotinci su uvek zadovoljni kada najbolji orkestar trubača Balkanika se pojavi na slavljima. Uvek u tačno dogovoreno vreme, trubači odeveni u svečana odela ili narodnu nošnju, po vašim željama, započinju proslavu. Budite među najboljima, osetite sve nagrade koje smo osvajali za Vas, žar publike koja nas je godinama slušala i pratila ma gde nastupali. Cela Evropa i najveći gradovi su odjekivali zlatnim trubama i prodornim tonovima orkestra Balkanika.

Naše bogato iskustvo po svim slavljima, od veridbi, venčanja, rođendana, slava, kod domaćina, ili proslave celog mesta, najbolji trubači su bili tu. Pamte nas na svim rođenjima deteta, maturama i proslavama diploma. Uvek smo najjača podrška vašem slavlju i najbolji neka i ovaj put budu uz Vas i Vaše goste, trubački orkestar Balkanika.

Zakažite dolazak trubača Negotin

Pozovite i uverite se u kvalitet naših izvođenja i lakoću dogovora ma koji povod za slavlje da imate. Vaše veselje koje želite da uveličate biće najbolje u Negotinu i celoj okolini. Možete nam poslati i poruku klikom na dugme za Viber ili WhatsApp u dnu vašeg ekrana i budite sigurni da će najbolji trubački orestar u tačno dogovoreno vreme biti na vašem veselju.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube