062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Bela Crkva

BELA CRKVA

Mnoga mesta, gradovi i sela, u Srbiji su poznata po lepim predelima, običajima. Kako je Bela crkva poznata po divnim jezerima, tako je u celoj Srbiji trubački sastav „BALKANIKA“ uveliko poznat.

Pozovite odmah 065/659-45-08
Sa Belom crkvom smo uvek slavili najbolje proševine mlade, kumove uveseljavali i sve goste, Imendane, krštenja i rođendane, zvali ste nas kada ste želeli da obradujete voljenu osobu na najbolji mogući način, trubači „BALKANIKA“-e su slavili sa Vama mature, diplome, nove godine, godišnjice, praznike, slave i mnoge druge radosne događaje zajedno sa zadovoljnim domaćinima i svim gostima do duboko u noć proslavljali jer Bela crkva i okolina zna zašto zove naše trube kada želi najbolji provod za svoje najdraže.

Najpoznatiji trubači Bela Crkva

Osim Srbije, gde nema mesta na kojem nismo nastupali i događaju koji nismo uveličali, Evropski gradovi i druge metropole sveta su slušali naše trube, jer ta prodornost koja truba nosi kada pesmu izvodi, jedinstvena je za ovaj instrument, a kada najbolji muzičari „BALKANIKA“ orkestra krenu, pesma je jača i bolja, i svaki gost, domaćin i svi koji čuju, pamte samo najbolje provode.
Veliki je izbor pesama koje smo pripremili za bilo koji provod, slavlje, ili događaj koji je za Vas najbolji, jedinstve, ne dopustite da protekne bez najboljih pesama, već spremne na listama za Vas, izaberite redosled, način, žanr, od starih pesama narodne muzike, kola, zabavne i strane, pa i jazz numere, za Vas i Vaše goste,

„BALKANIKA“ muzičari će dati sve od sebe, svih 9 profesionalaca na trubama, će pokazati za Vaše goste, zašto imamo toliko zlatnih medalja, prvih mesta i priznanja sa najvećih sabora i festivala.
Imena poznata estrade u Srbiji, čuli su za nas, i često smo neizostavna pratnja na koncertima i turnejama, svi velelepni hoteli, restorani, noćni klubovi, trgovi, pamte najbolje provode i ime našeg orkestra „BALKANIKA“, postalo je sinonim za najbolji i najluđi provod.
Iskoristite naše 15-ogodišnje iskustvo, sve naše nagrade i priznanja, pretočite naše uspehe u Vaše slavlje, omogućite Vašim najmilijima, porodici i rodbini, svim gostima i Beloj crkvi, najbolji dan, Vaš dan, noć, slavlje, najbolje koje će zajedno sa Vama slaviti, Vaš dan, jer trubači najbolji u Srbiji, orkestar „BALKANIKA“ to može.

  • 065 6594 508
  • kontakt@trubaci-srbije.rs

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube