062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Bačka Palanka

BACKA PALANKA

Za nas, najbolji trubački sastav u Srbiji, velika je čast da po preporuci ponovo dolazimo, i svake godine opet obeležavamo sa Vama sve radosne trenutke i ponovimo najbolji provod, trubači „BALKANIKA“, sa zadovoljstvom uvek na Vaš poziv u Bačkoj palanci.

Pozovite odmah 065/659-45-08Nastupali smo osim po celoj Srbiji i po zemljama u regionu a i celoj Evropi. Gradovi Evrope i okolnih država kao Bosna i hercegovina, Crna gora, Rumunija, Hrvatska, Austrija, Francuska, Nemačka, Švajcarska, uživali su uz naše trube, i danas to čine, kad god dobar provod to traži.
Videli su nas festivali najveći u Srbiji i regionu, poput Guče i drugih velikih takmičenja gde su trubači „BALKANIKA“ orkestra odnosili prve nagrade i pobede. Mnogobrojna publika je oduševljena našim izvođenjima numera za koje smo nagrađivani, kao najpopularniji, najkvalitetniji orkestar truba. Nastupi u TV i radio emisijama, glavna pratnja na turnejama najvećih muzičkih imena naše estrade, stavljaju trubače „BALKANIKA“ orkestra ispred drugih.
Sa celom Bačkom palankom i svim mestima u okolini smo zajedno slavili svaku svadbu, rođendane, pamte se dobro žurke koje ste želeli da napravite, sa „BALKANIKOM“ ste prosili bračne drugove, krstili svoju decu, proslavljali nove godine, godišnjice, uspehe sve, neka i ovaj put najbolji budu sa Vama, trubački sastav najbolji u Srbiji, orkestar „BALKANIKA“.
Već 15 godina postojimo i znaju za nas svi koji žele dobru pesmu uz sebe kada proslavljaju. Pesme znamo sve, žanrove i vrste, zbog Vas iznosimo najbolje pesme, prodorne zvuke truba neka čuju svi, domaćini su uvek zadovoljni, njihove porodice, familije i prijatelji, svi gosti, da najbolji trubači u Srbiji, kad god su sa Bačkom palankom slavili, provod je bio najbolji. Pesme poput narodnih, zabavnih, tradicionalnih, modernih, instrumentala stare pesem ili nove, strani hitovi, za Vas su spremni, kao gotov repertoar ili sa Vašim predlozima. Izlazimo u susret željama za dobrom pesmom, jer mi znamo sve pesme i najbolje pred Vas sviramo, jer naših 9 profesionalnih trubača daju sve od sebe, da savaka pesma, svaki ton, najbolje zvuči na našim zlatnim nagrađivanim trubama.
Ne gubite dane i sate tražeći, poslušajte svoje najmilije, komšije, rodbinu i prijatelje, pozivite najbolji trubački sastav u Srbiji, i neka Vaše slavlje bude najbolje u Bačkoj palanci, za Vas uvek orkestar truba „BALKANIKA“.

Trubački orkestar Balkanika nastupa

Beograd i okolina cela, dobro su nas upoznali po našim izvedbama pesama na slavljima, gostovali smo mnogo puta po velelepnim hotelima, noćnim klubovima, diskotekama, splavovima, privatnim i glamuroznim veseljima, i na zadovoljstvo onih koji su nas bar jenom videli i čuli naše pobedničke trube, vraćamo se opet i sa zadovoljstvom ponovo uveseljavamo svaku Vašu priliku i nastojimo da se pamti dugo i prepričava.Ne oklevajte za Vaš najsvečaniji dan, događaj, bilo koji povod, ili pak samo želite dobar provod, pozovite nas, rezervišite na svoj dan najbolje trubače u Srbiji, orkestar „BALKANIKA“ je uvek za Vas slobodan i raspoložen da svakog gosta, vašu familiju, porodicu i rođake, prijatelje, kao i samog domaćina, oraspoloži i učini sve sa svojim zlatnim trubama i profesionalnim trubačima, da pamtite kada smo bili uz Vas, trubači „BALKANIKA“.

  • 065 6594 508
  • kontakt@trubaci-srbije.rs

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube