062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Kanjiža

KANJIZA

Danas postoje mnogobrojne ponude, načini za proslave, veselja, ali Kanjiža oduvek zna da samo „BALKANIKA“ trubači daju najviše, najbolje i sve pesme sviraju za bilo koji događaj.
Kanjiža ne spava kada njihov sugrađanin, komšija, brat, prijatelj slavi svoj dana, na daleko se čuje dobra pesma, a kada je izvode najbolji, 9 profesionalnih trubača, muzičara, „BALKANIKA“ orkestra blista na svakom veselju sa svojim domaćinom i gostima, kao i na svakom festivalu pre toga kada smo nagrađivani kao najbolji.
Nastupali smo osim u Guči svake godine, na svim velikim festivalima širom Srbije i okoline, slušali su nas mnogi gradovi Evrope, države od susednih Crne gore i Hrvatske, do Austrije, Francuske, Nemačke i Švajcarske. Pevači narodne muzike su želeli baš orkestar „BALKANIKA“ na svojim koncertima i u svojim pesmama, TV emisije su najgledanije kada naš orkestar nastupa, publika je uvek najbrojnija ispred nas kada smo na bini, za šta smo odnosili svake godine nagrade, kao i nagrade i priznanja za najbolji orkestar, najbolju i prvu trubu na festivalu i sva druga proznanja koja garantuju naš kvalitet.
U Kanjiži su svatovi uvek prezadovoljni, slavljenici svojih rođendana, domaćini slava, mladi na proslavama mature i diplome,

uspešni su uvek pozivali nas, najbolji strubački sastav u Srbiji „BALKANIKA“ orkestar da proslave svoje najradosnije trenutke. Krštenja deteta, veridbe, bilo koji događaj, ili samo da iznenadite svoju dragu osobu, kuma, uvek smo uz celu Kanjižu i okolinu.
Oduvek kroz vekove, narod, proslavljao je svoje pobede, uspehe, muzikom, pesmom, i za te događaje uvek je tražen najbolji muzičar, svirači, „BALKANIKA“ je danas tu, sa Vama, ne tražite dalje, setite se najboljih provoda gde su trube orile pesmom, možda niste svesni, niste znali, ali tada je orkestar „BALKANIKA“ nastupao, uveseljavao na jedini mogući način sve goste, najbolji.
Neka i ovaj praznik, datum, dan Vašeg slavlja, ponovo za Vas saznaju svi Vaši sugrađani, neka porodica i rodbina, Vaši prijatelji, pamte dan kada ste Vi obeležavali svoj događaj ma koji bio, jer imali ste nabolju podršku, uz Vas, Kanjižu i okolinu, najbolji trubački sastav u Srbiji, orkestar „BALKANIKA“.

  • 062 1505 206
  • 065 6594 508
  • kontakt@trubaci-srbije.rs

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube