062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Novi Sad

Među mnoštvom izvođača, i mesta za dobar provod, trubači orkestra „BALKANIKA“, u Novom Sadu česti su gosti svih godina postojanja ovog najboljeg trubačkog sastava. Velelepni restorani, hoteli, splavovi i svi događaji koji zahtevaju kvalitet i superiornost, ne mogu da prođu bez truba, i to truba koje su mnogo puta nagrađivane prvim mestom i zlatom za najbolje odsvirane numere, najbolji orkestar, najpopuarniji sastav, jer to smo mi, najbolji trubački sastav u Srbiji, orkestar „BALKANIKA“.

Lepo odeveni trubači

Trubači za svadbe Novi Sad

Novi Sad je prepoznao kvalitet u našim izvođenjima, i često se po preporuci vraćamo u Novi Sad i celu okolinu ovog grada uveseljavamo na najboji mogući način. Za nas su drugi govorili, oko naših truba su kačili zlato kao pobednici na svim takmičenjima i manifestacijama gde smo bili pozivani. Svih 9 trubača iz našeg sastava su profesionalci na svom instrumentu i već više od 20 odina ceo Novi Sad i okolina nas poziva iz godine u godinu da uveličamo sva slavlja. Ulice Novog Sada pamte nas po najboljim venčanjima, veridbama, svim proslavama, najboljim rođendanima,slavama,proslavama mature i diplomskih. Jer uz Vaš uspeh stoje uvek najbolji, trubački orkestar „BALKANIKA“.

Najpoznatiji trubači

Mnoge poznate zvezde naše estrade smo pratili na njihovim koncertima. Uveličavali smo nastupe poznatih DJ izvođač a kad god je povod postojao i želja za provodom, i to najboljim, trubači „BALKANIKE“ su uvek uz Novosađane na svim slavljima koja vas čine srećnim. Okupljanja porodice na slavlju uz najbolje zvuke trube, uvek ostaje u najlepšem sećanju dugi niz godina. Našim nastupima na televizijama, u poznatim emisijama kao što su Žikina Šarenica, Parovi i druge posali smo poznati u celoj regiji Balkana.
Parovi trubači

Repertoar trubači Novi Sad

Vesela publika nas pamti i po svim pesmama koje sviramo. Na vama je da li ćete se opredeliti za unapred spremne liste pesama za svako Vaše slavlje, koje možemo zajedno sa vama prilagoditi vašim željama ili više volite da u toku slavlja, naručujete pesme kojih se setite. Mi ćemo uvek svirati sve pesme i kola, od najstarijih izvornih pesama po do najnovijih, od folk do zabavne muzike, džez muzike, popularne filmske muzike i valcera, sve po Vašim željama.

Trubači Novi Sad su uvek na raspolaganju za svako vaše slavlje. Bilo koji povod da je u pitanju, trubački majstori koji su osvojili nagrade na festivalima trube, učiniće još boljim i glamuroznijim vaše veselje. Naše je zadovoljstvo da svi vaši gosti, prijatelji i familija budu srećni i to nam je na prvom mestu. Stoga nemojte dočekati da jedinstven dan u Vašem životu prođe bez najboljih pesama. Vi samo recite koje su vaše želje a trubački orkestar, najbolji u Srbiji stoji Vam na raspolaganju da sve bude onako kako ste vi zamislili.

Rezervišite dolazak najboljih trubača

Kontaktirajte nas i dogovorite se lako i brzo jer smo spremni da ispunimo svako vaše očekivanje. Naš orkestar dolazi u tačno dogovoreno vreme. Najbolji provod, za Vas u Novom Sadu, prirediće najbolji trubači Srbije, orkestar „BALKANIKA“.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube