062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Sremska Mitrovica

Trubaci Sremska Mitrovica

Veselja su razna, povodi za slavlje uvek postoje, pa i kada samo želimo da se opustimo, ali zato razlog za najbolje trube ne mora da postoji, uvek smo tu, uz Vas, za bilo koju priliku, najbolji trubački sastav u Srbiji, orkestar „BALKANIKA“.
Godine iskustva su nas učile i sada smo najbolji u veličanju i organizovanju najbolje muzike za bilo koju Vašu zgodu, dan, događaj ili godišnjicu. Poželite dobar provod za Vašu veridbu, krštenje ili venčanje, proslavite diplomu, maturu ili rođendan, dan koji Vam je posebo drag, sa svojim gostima, porodicom, familijom ili samo dragom osobom, samo najbolji to mogu, trubači „BALKANIKA“.
Orkestar „BALKANIKA“ 15 godina pravi najbolje provode, kako na slavljima, što cela Sremska mitrovica zna, tako na svim festivalima i velikim događajima. Osvajači smo mnogih medalja, od najboljih truba Srbije, najpopularnijeg sastava, prve trube Srbije, često pozivani na koncerte velikih umetnika pevača i muzičara, na bini smo bili da uveličamo najveće koncerte pa i nastupe poznatih DJ zvezda. Na medijskom nebu smo nastupamo često, naše trube zlatom okićene uveseljavale su mnoge ličnosti, i svečanosti.

Osim u celoj Srbiji, uvek nas ponovo zovu i u regionu pa i celoj Evropi, nastupali smo sa zadovoljstvom u velikim velelepnim lokacijama, restoranima, hotelima, diskotekama. Naše trube, prodornost pesama koje najviše volite, čuju se ne samo u Vašem mestu, Sremskoj mitrovici, nego daleko do svih koji pesmu vole, znajte da tada nastupamo mi orkestar najboljih truba u Srbiji „BALKANIKA“.
Sve pesme smo spremni da u svakom momentu iznesemo na najbolji način pred domaćina i sve goste, repertoar je spreman za svaku priliku, svaki motiv i događaj, izaberite listu koja Vama najviše odgovara, ili Vašim gostima, predložite, izmenite, korigujte, da Vaše slavlje bude posebno, i da ističe Vaš uspeh, pobedu i radost, zato smo tu, zbog Vas.
Očekujemo kao i do sada Vaš poziv, iz Sremske mitrovice jer verujemo da ste se već raspitali čuli za nas, zato ne oklevajte, ne dozvolite da dan vašeg slavlje protekne bez najbolje pesme i najboljih truba u Srbiji, orkestra „BALKANIKA“.

  • 062 1505 206
  • 065 6594 508
  • kontakt@trubaci-srbije.rs

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube