062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Freiburg – Slavlja su prilika da se okupi cela porodica

Okupljanja su prilika da se zajedno sa svojim najdražima sretnemo, da iz domovine dođu naši rođaci, dragi prijatelji i da u Nemačkoj svi skupa uživamo povodom događaja koji organizujemo.

Trubači Freiburg iskusan su orkestar koji će ispuniti sve vaše želje i iz repertoara koji broji preko 2.000 numera svirati one pesme vama najdraže.

Za orkestar Marka Danića danića čuli su svi u Nemačkoj

Uveliko poznati na Balkanu, više od 20 godina nastupamo na različitim vrstama slavlja i atmosferu na svakom veselju na kome smo nastupili podižemo do najvišeg nivoa. Uz nas se slavi i raduje jer kada trubači, pobednici festivala u Guči zakorače na vaše slavlje tada, već od prvog trenutka sviramo hitove, naše popularne mikseve pesama po kojima smo nadaleko čuveni.

Orkestar Marka Danića danića uvek rado dolazi u Freiburg da svojim savršenim nastupom napravi događaj o kome će se pričati više godina.

Trubački orkestar Balkanika nastupa

Svi domaćini koji su zvali trubači Freiburg mogu vam potvrditi da je naš orkestar uvek bio od reči, da smo ispunili svako očekivanje i da su nas zbog toga rado preporučivali prijateljima. Bilo da pravite malo ili veliko veselje uz nastup našeg orkestra svaki vaš gost podjednako će uživati u sjajnom izvođenju pesama i kola.

Iz našeg bogatog repertoara možete odabrati domaće ili strane pesme, narodne ili zabavne, kola a takođe tu su i popularne pesme sa estrade, hitovi svih vremena kao i valceri, filmska muzika.

Pozovite trubači Nemačka +4917617387760

Uz nas su se veselili i najveće estradne zvezde koje nas rado pozivaju na svoja slavlja kao i na turneje, nastupe i koncerte.

Pozivom trubači Freiburg na svom veselju imaćete orkestar sa kojim će svi vaši gosti biti oduševljeni a vi ponosni domaćin, slavljenik čije će se slavlje pamtite dugi niz godina i o kome će se pričati.

Već sam nastup našeg orkestra, ulazak elegantno odevenih trubača ili trubača odevenih u narodnu nošnju po vašim željama će biti prilika da mnogi vaši gosti sa zadovoljstvom dele fotografije i video snimke na društvenim mrežama.

Pozovite orkestar jer ćete uživati u najboljoj atmosferi, uz trubače o kojima priča cela Nemačka. Koji će na vašem slavlju sve najlepše pesme i kola koje vi i vaši gosti volite da slušate.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube