062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Sremska Mitrovica najbolji način da proslavite

Sa najboljim orkestrom trubači Sremska Mitrovica provedite posebne trenutke. Događaji kao što su svadbe, veridbe, krštenja ili punoletstva su posebni praznici koje želimo da proslavimo u najradosnijem okruženju.

Trubači su najpoželjniji orkestar za sva veselja.

Kada se dočekuju gosti, kada se ide po mladu, kada se svatovi okupljaju da svadbeno veselje ostane upamćeno dugi niz godina, trubački orkestar Marka Danića će posebnom muzikom obeležiti svaki vaš važan trenutak na veselju.

Svaki gost ima svoj muzički ukus ali svi vole trubače i hitove odsvirane na trubi.

Veselje uz trubačku muziku

Bez obzira da li su domaće ili strane pesme, izvorni stare ili najnoviji i najmoderniji hitovi sa estrade, orkestar pobednika Guče će na vašem slavlju prirediti provod koga će se svi vaši gosti rado sećati. Hitovi pesama nižu se jedan za drugim kad orkestar trubači Sremska Mitrovica pokazuje svoj repertoar.

U našem repertoaru koji broji preko 200 numera, mogu se pronaći sve pesme kola koje vi i vaši gosti sa nestrpljenjem očekujete.

Trubači sa dve decenije iskustva

Bogato iskustvo našeg orkestra donosi lepotu tradicije na vašu proslavu. Uz zvuke trube u Sremska Mitrovica trubači prenose odlično raspoloženje.

Vaše veselje uz orkestar Marka Danića biće nezaboravno jer smo spremni da nastupimo u tačno dogovoreno vreme i energiju koja se oseti na festivalu trubača u Guči prenesemo na vaše slavlje.

Naš trubački orkestar doprineće lepoti vašeg slavlja da će svaki vaš gost osetiti taj poseban žar, tu lepotu izvorne trube koja se već preko jednog veka čuje na svim slavljima.

Naš orkestar je odličan izbor za svako vaše veselje. Zato ćete pozivom našeg orkestra izabrati najbolje trubače, prave profesionalce koji su ključni za stvaranje nezaboravnog doživljaja.

Zato nas svi domaćini i slavljenici na čijim smo veseljima nastupali tokom naše višegodišnje karijere rado pozivaju ponovo na svoja slavlja i preporučuju prijateljima i familiji.

Možete biti sigurni da je poziv našeg orkestra najbolje što možete učiniti da bi vaše slavlje bilo događaj za pamćenje.

Uz trubači Sremska Mitrovica uživajte tokom čitavog dana veselja do kasno u noć jer ćemo mi učiniti vaše slavlje posebnim događajem.

Kao vrsni majstori trube članovi našeg orkestra su spremni da ispune svaku vašu želju i da u srca svih vaših gostiju prenesu lepotu balkanskog muzičkog stvaralaštva.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube