062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Zrenjanin

Trubači ZRENJANIN

Zrenjanin
Festivali i događaji tokom cele godine gde ne samo Zrenjaninci nego i sva okolina dolazi da proslavi, su mnogobrojni, ali oni događaji i slavlja koja ostavljaju bez daha su svakako oni gde su trubači bili i to najbolji u Srbiji, orkestar „BALKANIKA“.Svake godine, a na preporuku Vaših najbližih, rodbine i familije, ili samo zadovoljnih domaćina, najbolje trube u Srbiji, rado se odazivaju svakom slavlju u Zrenjaninu. Pamte se svaki put svadbe, veridbe, krštenja, rođendani, praznici, obeležavanja, žurke i sve druge svečanosti koja traže dobru pesmu, ma kakav povod bio, u Zrenjaninu najbolje trube su uvek pozivane i orkestar najbolji u Srbiji „BALKANIKA“.Uvek se od nas traži pesma više, a sa pesmama smo sigurno najbolji, najveća ponuda najboljih pesama je u rukama naših trubača. Znamo sve narodne pesme, od starih do novih, modernih hitova, zabavna muzika takođe, a svi znaju u Zrenjanjinu da nam strani hitovi i instrumentali i sva dobra muzika leži i najbolje izvodimo na trubama, zato nas talno i opet zovu na svoja slavlja, jer mi sm o najbolji trubači orkestar „BALKANIKA“.

Potvrdu našeg kvaliteta dokazalli su svi koji nas čuli bar jednom, a mnogi i više puta žele da proslave svoj najsrećniji dan uz najbolje trube. Po preporukama smo dolazili, cela Srbija je čula orkestar „BALKANIKA“, po gradovima Evrope se orila pesma iz naših zlatnih nagrađivanih truba, Crna gora, Bosna i hercegovina, Hrvatska pa dalje Austrija, Nemačka, Francuska, Švajcarska i svi drugi gradovi Evrope.
Kada najbolje trube u Zrenjaninu sviraju, pesme koje svi vole, ili na slavlju izaberu listu za svoj događaj, ceo Zrenjanin zna da najbolji sviraju, i da će proslava sa „BALKANIKA“-om biti najbolja, a i domaćini se uvek pokažu u najboljem svetlu jer imaju podršku iskusnih trubača, a svima je drago što sa nama i domaćinom slave. Zato ne gubite vreme, pozovite nas, uverite se lako i brzo u naš kvalitet o kome Vam svi pričaju, izaberite pesme, vreme, i ne brinite, najbolji provod u Zrenjaninu i okolini može da počne, uz Vas je najbolji trubački orkestra u Srbiji, „BALKANIKA“.

  • 062 1505 206
  • 065 6594 508
  • kontakt@trubaci-srbije.rs

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube