062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Veseljima uz trubače nema kraja

Na veseljima, vrhunski trubači svakoga dana u gradovima širom Srbije najlepšim izvođenjem pesama i kola čine srećnim sve posetioce veselja.

Kada se organizuje svadba, mlade i mladoženja, roditelji i kumovi kao i svi gosti vesele se uz najlepše zvuke trube. Ako nema trubača kod okupljanja svatova, ceo događaj prolazi u nekoj tišini bez pravog veselja a trubači kada se pozovu to je već prava stvar jer svatovi vole da čuju muziku. Hitovi, poznata kola i pesme čine da se svi vesele i raduju.

Kada izlazi mlada iz svoje kuće i dočekuju je svatovi bez muzike to nije pravo veselje te će se svi složiti da je domaćin propustio da pozove trubače i da priušti veselje i najbolje zadovoljstvo svim gostima.

Trubači mogu biti pozvani u bilo kom trenutku na svadbeno veselje, svirati pre venčanja, nakon venčanja kod opštine i na svadbenom veselju ali uvek trubači su neophodni da podignu atmosferu.

Gosti uvek žele veselje

Orkestar Marka i Danića će uvek izaći vama u susret i najboljom muzikom ulepšati sve vaše trenutke. Uz zvuke kola kao što su Kolubarski vez, Vrtlog, Turbulencija, Užičko, Moravac i mnoga druga veselju nema kraja. Gosti uživaju da slušaju sve pesme, hitove i mnogo se traže hitovi sa estrade.

Trubači prilagođavaju ritam i sviraju pesme po vašoj želji a naravno, gosti mogu da poruče pesmu koju požele, a koju i vi volite da slušate. Uvek se oko trubača skupe svatovi i mladenci i najlepši je prizor kada mlada i mladoženja vesele, kada se kumovi skupe oko njih prijatelji, drugarice i svi se vesele i raduju jer trubači Marka Danića tako živo sviraju, tako dobro, da svima podižu raspoloženje uz najlepše pesme i najbolja kola.

Bez trubača nema veselja i odavno je poznata činjenica da samo trubači mogu tako dobro da prirede veselje da domaćini i svi gosti uživaju jer trubačka muzika svojom lakoćom, svojom lepotom ume da prenese sve emocije. Zato se na veselju svi raduju i uživaju uz najbolje zvuke trubačke muzike i trubačkih pesama.

Uvek nam je bilo zadovoljstvo da domaćinima ulepšamo sve trenutke, svaki momenat vašeg veselja upotpunimo najboljim pesmama i najboljem kolima jer dan venčanja je najlepši događaj koji treba da ostane upamćen po nezaboravnom veselju.

Kada poželite trubače da pozovete mi vam možemo garantovati da ćemo svojim iskustvom i znanjem na najlepši način upriličiti da vaš događaj bude događaj o kome se priča.

Za trenutke radosti, sreće, veselja sve što je potrebno da bi ste imali najbolji trubači na vašem venčanju jeste da se javite orkestru koji je pobednik festivala u Guči, orkestru Marka Danića i da nam kažete mesto i vreme kada ste planirali da se naš orkestar pojavi i najboljom muzikom ulepša sve vaše trenutke.

Možete nas pozvati putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a, možete nam poslati poruku i mi ćemo odmah da vam odgovorimo i izađemo u susret kako bi vaše veselje bilo potpuno.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube