062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Zagreb najbolji u Hrvatskoj

Kako su trubači Zagreb najbolji muzičari koji uvek ispune svako vaše očekivanje, možete biti sigurni da ćemo kao i na svim drugim nastupima kod vas razveseliti sve prisutne, da ćemo savršenim izborom pesama i kola vama i vašim gostima prirediti odlično slavlje.

Trubači Zagreb sviraju sve pesme

Koju god muziku da volite, uz koje god pevače da se veselite, možete biti sigurni da su trubački orkestar Marka Danića najbolji izbor za svako vaše slavlje.

Od izvorne do moderne muzike, trubači Zagreb sviraju pesme koje god vi želite i volite, pesme koje vaši gosti naručuju sa jednim zajedničkim ciljem da se svi na vašem slavlju provesele i da u odličnoj atmosferi proslave srećan i radostan događaj.

Naš trubački orkestar ima iskustvo više od 20 godina i može svako kod koga smo nastupali na veselju potvrditi da su gosti uživali i nakon veselja se raspitivale za trubače koje i oni žele na svom slavlju da pozovu jer su se oduševili načinom našeg nastupa.

Elegantni trubači

Uvek spremni da vaše slavlje učinimo događajem o kome se priča, orkestar Marka Danića za vas je uvek dostupan.

Naši nastupi poznati su širom Balkana i možete pogledati na YouTube kako izgleda kada trubači Hrvatska nastupaju na televiziji.

Nastupali smo i u Sloveniji, Bosni, Crnoj Gori, Nemačkoj, Austriji i u svim državama u kojima žive ljudi sa Balkana jer balkan je poznat po odličnom veselju a trubači kao majstori sz tu da ispune vaše želje i zahteve.

Spisak pesama za trubače

Možete napraviti spisak pesama koje želite da se sviraju na vašem slavlju a takođe možete i da od nas tokom veselja naručujete pesme koje želite a mi ćemo sve vaše želje ispuniti i sa pravim zadovoljstvom svirati na vašem slavlju.

Međutim ukoliko na primer imate neke pesme koje ne volite da neko od gostiju eventualno naruči na slavlju, možete nam napraviti spisak tih pesama i mi ćemo takve zahteve elegantno preskočiti kako bi u potpunosti želje domaćina bile ispoštovane.

Veselje je najbolje uz trubači Zagreb

Naš orkestar to potvrđuje u mnogobrojnim nastupima tokom naše dugogodišnje karijere.

Ispunite vašu želju, napravite najbolje slavlje jer je uz trubače Hrvatske veselje vrhunsko. ozovite broj našeg telefona ili pošaljite poruku putem Viber-a ili WhatsApp-a a mi ćemo vam odmah odgovoriti na vaš poziv i u tačno dogovorenom trenutku nastupiti na vašem veselju.

Javite nam se, pozovite nas i očekujte vrhunsku proslavu o kojoj će se pričati dugi niz godina.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube