062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači za televiziju – gostovanja u TV emisijama

Ukoliko želite da u vašem programu uživo, muzičkoj emisiji ili talk show programu gostuju trubači koji su osvojili mnogobrojne nagrade pozovite orkestar trubača Marka Danića.

Naš orkestar je poznati po gostovanju na televiziji, posebno na Happy televiziji u rijalitiju Parovi kao i na RTS u emisiji Žikina šarenica. Pozovite orkestar Marka Danića koji će kvalitetnom trubačkom muzikom zadovoljiti ukuse svi vaših gledalaca i na najbolji način preneti atmosferu narodnog veselja u njihove domove.

Trubači uživo na Happy TV u rijalitiju Parovi

Orkestar Marka Danića je dobitnik mnogih nagrada u koje ubrajamo ponosno pobedničku nagradu sa festivala u Guči. Naš orkestar koji je poznat i sa gostovanja na koncertima poznatih estradnih umetnika je najbolji izbor za vašu televiziju.

Naš nastup na televiziji može biti u programu uživo ili u emisiji koja se snima unapred, gde ćemo pokazati svoje vrhunsko trubacko umeće.

Naš trubački orkestar svira odlično sve vrste pesama i kola. Bilo da se radi o domaćim izvornim pesmama, kolima, modernim i popularnim pesmama ili hitovima sa estrade, sigurni smo da će vaši gledaoci biti izuzetno zadovoljni nastupom trubača na televiziji.

Trubači na RTS u emisiji Žikina Šarenica

Žikina Šarenica nastup Balkanika

Naš trubački orkestar na vašoj televiziji može da nastupa u celoj emisiji ili u delu emisije a takođe i u pauzama između određenog programa. Kvalitetna trubačka muzika je ono što se uvek tražilo i ljudi vole da vide i da čuju nastup trubača na televiziji.

Od vaših želja, programske šeme televizije i glavnog urednika zavisi da li ćemo nastupati u manjem ili većem sastavu.

Orkestar Marka Danića na nastup na televiziju može doći odeven u narodnu nošnju a takođe možemo doći odeveni u modernu odeću ili u elegantna odela koja uključuju sako, sa košuljom i kravatom.

Mi se u potpunosti trudimo da zadovoljimo svakoj vašoj želji i zato smo sigurni da će naš dolazak biti najbolji izbor.
Pozovite nas i zakažite gostovanje iskusnih trubača na vašoj televiziji.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube