062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači za svadbe Lazarevac

U Beogradskoj opštini Lazarevac na 70 km od Beograda trubači su spremni da najboljem pesmama i kolima ulepšaju venčanje. Orkestar trubača Balkanika pod vodstvom Marka Danića nastupa prilikom dočekivanja svatova gde trubači sviraju pesme poz izboru domaćina i kumova i ulepšavaju trenutke slavlja dok se gosti okupljaju. Trubači vrhunskom muzikom i najboljim pesmama čine da gosti budu veseli i da se raduju.

Prilikom izvođenja mlade trubači sviraju popularne pesme, pesme po želji domaćina, slavljenika, kumova, prijatelja. Svi se vesele i raduju uz našu trubačku muziku jer naša muzika je nenadmašna, mi sviramo iz srca najbolje i najlepše.

Prilikom venčanja orkestar trubača zajedno sa gostima ispred opštine dočekuje mladence i prva muzika koju bračni par čuje nakon izgovorenog sudbonosnog „Da“ jeste trubačka muzika, vesela i vedra kola i pesme. Može videti da se ljudi vesele da se raduju uživajući uz najpopularnije hitove domaće muzike kao što su Vidovdan razna kola i hitovi sa estrade.

Uz trubače svaki trenutak veselja prolazi u najlepšem i najvećom zadovoljstvu jer naša muzika je kvalitetna a naše iskustvo sa više od 20 godina nastupa na veseljima doprinosi da vaše veselje protekne u najboljem raspoloženju.

Trubači dolaze da najave iznošenje torte pred goste

Svetla u sali se zamrače i torta se uz vatromet i svetlosne efekte unosi u salu u pratnji trubača i pesmi po želji domaćina. Trubači podižu atmosferu na proslavi i tom prilikom se oko trubača okupljaju svatovi, gosti, mlada i mladoženja, svi igraju i svi se vesele jer trubači su tu da podignu atmosferu i da veselju daju dodatnu energiju i zalet. Po dogovoru sa domaćom trubači sviraju oko pola sata koliko domaćin želi i nakon toga napuštaju salu, prepuštaju ći gostima nastavak veselja uz glavni orkestar do kasnih noćnih sati.

Orkestar Balkanika je uvek spreman da sa vama postigne svaki vid dogovora i saradnje kako bi Vi i Vaši gosti najlepše trenutke proveli u najboljem veselju.

Nazovite nas ili nam pošaljite poruku putem telefona, Viber ili Whatsapp i uživajte u najboljoj trubačkoj muzici.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube