062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači za maturu, proslava mature uz trubače

​Trubački Balkanika sviraju po svim gradovima širom Srbije i okruženja zato što su trubači Balkanika najbolji trubački sastav Balkana u šta ćete se i Vi uveriti kada pozovete trubače Balkanika na proslavu mature i na ostala slavlja. Mi znamo kako da razveselimo sve prisutne i bez obzira na to koliko imate godina, mi ćemo da sviramo vrhunsko trubačku muziku na Vašoj maturi.
Maturanti i svi koji završavaju školovanje znaju da je  veliki trenutak kada se proslavlja sa drugovima sa kojima ste bili u školi svaki dan. Zato su trubači za maturu odličan izbor a mi znamo da sviramo svu vrstu muzike koju god vi poželite. Nemojte misliti da sviramo samo narodnu i izvornu muziku jer mi sviramo i stranu zabavnu i džez muziku a sve zavisi od toga šta Vi volite. 
Balkanika trubači za maturu su pravi izbor za sve maturante
Proslava mature je jedan lep trenutak, nezaboravan momenat kada se završava školovanje, vreme kada se pozdravlja sa svojim starim drugarima. Neki idu na fakultet, drugi se zapošljavaju.
Najbolji trubači za maturu
Zovu nas da sviramo na proslavi mature u mnogim gradovima širom Srbije. Nema grada u Srbiji u kome nismo svirali maturantima i veselili ih zato što smo mi najbolji vrhunski trubački sastav u Srbiji i na Balkanu. 

Mi sviramo u BeograduNišuNovom Sadu, Leskovcu, Kragujevcu, Čačku, Požegi i svim ostalim gradovima u Srbiji i Crnoj Gori a po pozivu sviramo i Bosni i Hercegovini i ostalim državama u okruženju. 

Sa vrhunskim umećem u sviranju trubačke muzike i najboljih pesama, razveselićemo sve vaše drugove i prijatelje na proslavi mature. 
Matursko veče, trubači ispred restorana, fotografisanje, hitovi domaći i strane muzike, pesme po Vašem izboru. 

Mi sviramo najbolju trubačku muziku, najveće hitove domaće i strane muzike a takođe sviramo i džez muziku.
Izgled trubačkog orkestra Balkanika
Mi smo vrhunski profesionalci, a kao najbolji trubači u Srbiji, izuzetnu pažnju poklanjamo eleganciji i odevanju

Svi vole trubače Balkanika kad sviraju hitove za maturu i zato nas pozovite odmah za vrhunsku trubačku muziku za maturu.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube