062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači uživo na televiziji u Beogradu

Svi su već imali prilike da čuju zvuk trube i nekh trubača. Mnogi od nas pamte i dobre provode uz orkestre truba. A najbolje trube niko ne može da zaboravi.

Najbolji doživljaji, bilo da ste uživo pratili ili gledali preko televizije, slušali preko interneta, ako ste čuli posebno kvalitetne pesme, one koje vam ostaju tokom celo dana sa vama i osećate se fenomenalno, sigurno ste a da niste ni znali slušali upravo najbolje trube Srbije.

Uživo na Pink televiziji Beograd

Česti smo gosti na svim popularnim tv emisijama i upravo u Beogradu na televizijiama Pink, RTS orkestar trubača Marka Danića nastupa kao i na velikim proslavama. Videli ste nas pored popularnih večitih zvezda naše estrade, uživali ste zajedno sa svim učesnicima rijaliti programa, i još na mnogo mesta i načina mogli ste zajedno sa nama pevati omiljene pesme i zaigrati uz najbolja narodna kola.

Marko Danić je pojedinačno najbolja truba godinama, i svake nove godine sa novim takmičenjima i izazovima osvaja sa svojim trubačkim sastavom koji broji preko 10 članova, nove nagrade i priznanja.

Vrhunski kvalitet trubačke melodije

Za sve ove godine, trube su u našim rukama dostigle poseban nivo, zato smo i najbolji, zato ste sa nama i vi najbolji. Bezbroj je prezadovoljnih slavljenika koji bi želeli da ponove to isto slavlje i već sledeći vikend.

Naša energija, kad čujete uživo moć prodornog zvuka naših nargađivanih truba, uvek kada kum povede, kada se slavi do zore, kada roditelji obeležavaju punoletstvo, kada sportisti se vraćaju, mnogi su povodi za dobro slavlje, ali samo najbolji znaju da trubači koji su toliko medalja osvajali, su pravi i najbolji izbor.
Najradosniji smo kada sa vama osetimo radost veselja, naši najverniji slušaoci ste upravo vi, vaše zadovoljstvo kao domaćina i slavljenika za nas je najveća nagrada. Jer i vi znate da svi vaši gosti podjednako uživaju u najvećim hitovima narodne i druge vrste muzike.

Najbolje trube Srbije

Osetite kako se provode najbolji, poslušajte samo najkvalitetnije zvuke trubača, i to najboljih truba, Marko Danić pravi je frontmen, koji najbolje zna kako da vašu proslavu učini upravo najboljom i jedinstvenom, tako da vam svi zavide kako ste uspeli da održite obećanje da ste najbolji domaćin.

Pozovite trubače

Pozovite najbolje trubače, sa radošću dočekajte svoj dan, sve goste, Marko Danić i njegov najbolji trubački sastav u Srbiji spreman je za vaše slavlje

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube