062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Užice najbolji orkestar za svadbe

Truba i trubači uvek su u Srbiji bili orkestar koji se rado poziva da svojim nastupom ulepša veselja, da odličnim izborom pesama i kola oraspoloži sve goste. Trubači Užice nastupaju u celoj Srbiji ali i na veseljima koja se često prave u zemljama okruženja kao i u evropskim državama u kojima žive narodi poreklom sa Balkana.

Trubači na RTS-u

Trubači na RTS-u

U Srbiji je truba prihvaćena kao omiljeni instrument za slavlja pre više od 100 godina i od tada truba i trubačka muzika uvek se čuje na veseljima, proslavama, na rođendanima, punoletstvima. Zvuk trube je znak da neko ima razloga za veselje.

Orkestar Balkanika sastavljen je od kvalitetnih majstora trube koji potiču iz poznatih trubačkih porodica. Naš orkestar sa velikim zadovoljstvom nastupiće na vašem slavlju po vašem pozivu. Dolazeći u svaki kraj Srbije, u svako mesto da vrhunskim izvođenjem pesama i kola ulepšamo trenutke veselja, sviramo sve vrste pesama. Iz našeg bogatog repertoara koji broji preko 2.000 numera možete lako odabrati one pesme koje najviše volite da slušate, pesme uz koje se najviše veselite.

Zato su trubači orkestra Balkanika najbolji izbor kad god pravite slavlje, kad god pravite veselje, bez obzira na povod na veličinu slavlja kao i na doba godine.

Nas orkestar je uvek tu da ispuni svaku vašu želju, da najboljim pesmama i kolima ulepša sve trenutke vašeg slavlja.

Zvuci trube označiće početak slavlja

Već je odavno poznato da trubači Užice najavljuju početak slavlja, kao što se to godinama radi u celoj Srbiji.Na prve zvuke naših truba gosti će znati da ste pozvali orkestar koji je dobitnik najvećih priznanja i nagrada u Srbiji, orkestar koji je pobedio u Guči i koji se redovno viđa na televizijama u popularnim emisijama.

Naš trubački orkestar nastupa na koncertima poznatih estradnih umetnika koji nas redovno zovu jer su se uverili u naš kvalitet. Mi ćemo ispuniti svaku vašu želju i sa orkestrom talentovanih trubačkih majstora vaše slavlje dovesti do vrhunca.

Kvalitet naše muzike poznat je u celoj regiji i zato nas svi rado zovu na proslave, na svoja veselja.

Vrhunskom trubačkom muzikom, rado ćemo ispuniti svaku vašu želju svirajući pesme i kola po vašem izboru, od najstarijih izvornih pesama, narodne muzike, starogradske muzike, pop i rok hitova kako domaćih tako stranih ali i klasične muzike i valcera. Kako bi smo uvek ispunili želje domaćina i slavljenika sviramo u trenucima u kojima vi poželite. Dočekujemo goste, pratimo svatove, sviramo kod opštine ili kod crkve.

Užice, crkva

Užice, crkva

Kada se glavni bend kog ste angažovali odmara od nastupa tu su trubači Balkanika da u pauzama odsviraju po par pesama i atmosferu održe na visokom nivou.

Možete nam sastaviti spisak pesama koje želite da se sviraju na vašem slavlju a mi ćemo ih sa zadovoljstvom svirati ili u toku veselja nam možete reći koju pesmu želite i mi ćemo ispuniti svaku vašu želju i svako vaše očekivanje.

Mi sviramo iz srca, iz duše jer su trubači Užice iskusan orkestar koji već duže od dve decenije nastupa na svim slavljima, velikim i malim veseljima na privatnim ali i na javnim proslavama.

Uz naš orkestar budite sigurni da će sve biti po vašoj želji da ćemo ispoštovati svaku datu reč kao što smo to uradili već bezbroj puta na slavljima na kojima smo nastupali tokom naše bogate muzičke karijere.

Uživajte u zvucima najbolje trube uz orkestar o kome svi pričaju i govore.

Javite nam se, pozovite nas putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a a mi ćemo odmah odgovoriti i u tačno dogovoreno vreme doći na vaše slavlje.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube