062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Stuttgart pozovite najbolji orkestar +4917617387760

Svi znaju da su trubači Stuttgart orkestar koji se poziva da na veselju gosti uživaju u odličnom izvođenju pesama i kola po vašim željama. Znajući da smo popularni širom Nemačke, trubački orkestar Balkanika često nastupaju i po preporukama prijatelja, kuma ili rođaka a to je upravo ono čime se mi ponosimo.

Veselje može da počne

Za sve ove godine, trubači Balkanika postigli su izuzetne rezultate svirajući na slavljima, svečanostima, festivalima, manifestacijama i takmičenjima, osvojili smo mnoge pobede i priznanja i postali popularni u celoj regiji.

Trubači Stuttgart garantuju najbolji provod

Bio da pitate prijatelje ili kumove, rođake, za naš orkestar ili ste gledali naše nastupe na popularnim televizijama, u emisijama kao što su Žikina šarenica ili Parovi, budite sigurni da ćete nastupom našeg orkestra uživati i da će se svi veseliti na vašem slavlju jer su trubači Stuttgart popularni i uvek rado viđeni.

Dolazak trubačkog orkestra izvorno sa Balkana je poseban događaj.

Uz zvuke najlepših trubačkih pesama i kola, vaše slavlje će postati događaj o kome će se pričati dugi niz godina i gosti na vašem veselju uživaće u sjajnom nastupu našeg orkestra.

Pozovite trubači Nemačka +4917617387760

Na velikim i na malim slavljima najbolji trubači koje cela Nemačka sa zadovoljstvom poziva na veselja će se maksimalno potruditi da zadovolje ukus svih vaših gostiju.

Bilo da volite stranu ili domaću muziku, estradne hitove ili izvorne pesme i kola sigurni smo da ćete biti izuzetno zadovoljni nastupom orkestra koji odlično zna da svira sve što vi poželite.

Talentovani majstori trube na vašem veselju

Talentovani muzičari našeg orkestra poreklo vode iz poznatih trubačkih porodica sa juga Srbije. Svirajući uz poznate trubače, svoje znanje smo doveli do savršenstva da na vašim veseljima sjajnim zvucima trube oraspoložimo sve goste.

Posebna nam je čast i prilika da još jednom pokažemo kvalitet nastupom na vašem veselju u Stuttgart i da uživate u svakom trenutku na veselju koje ste priredili za svoje rođake i prijatelje.

Javite nam se putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i upravo u tačno dogovoreno vreme naš orkestar će nastupiti na vašem slavlju svirajući savršen miks pesama i kola sa kojim će svi vaši gosti biti zadovoljni.

Veselje uz trubače Stuttgart traje do kasnih sati a sve što je potrebno jeste da nas pozovete, da nam se javite i da budete sigurni da će uz zvuke najboljih trubača Nemačke vaše slavlje biti događaj o kome će se pričati dugi niz godina.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube