062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Slovenija su najbolji izbor za venčanja

Najbolji trubači za proslave veselja u Sloveniji se mogu pozvati putem telefona ili Viber-a i Whatsapp-a.

Naš orkestar može kada poželite doći i lepim trubačkim pesmama, hitovima trubačke muzike razveseliti sve vaše goste. Orkestar Balkanika je nenadmašan u izvođenju svih vrsta trubačkih pesama i u to se možete lako uveriti kada pogledate naše snimke na youtube-u, instagram-u i drugim društvenim mrežama. Naravno na našem sajtu se nalaze video snimci pa ćete sa zadovoljstvom moći se uveriti kako Slovenija odlično zvuče.

Uz najbolje trubače svako veselje u bilo kom mestu će biti događaj o kome se priča a vaši će gosti zadovoljni se veseliti uz najbolju muziku i hitove trubačke muzike, najbolja kola – Vrtlog, Turbulencija, Moravac, Rumenka, Užičko kolo, Kolubarski vez i mnoga druga samo su neke od numera koje se sviraju na svakom veselju gde gosti uživaju i raduju se. Naravno tu su i hitovi najvećih estradnih umetnika kao i hitovi svih vremena narodne muzike, kako bi svi mogli uživati uz našu muziku.

Da bi se vaši gosti kao i slavljenici veselili uz trubače na svadbi u Sloveniji orkestar Balkanika će izaći Vama u susret i u svakom trenutku sa vama se dogovoriti o datumu i mestu gde želite da se trubači pojave.

Naš se sastoji od osam trubača koji su umetnici u sviranju trube i koji trube sviraju od mladih godina. Naše umeće u sviranju trubačke muzike nas je svrstalo u najbolje trubače što je potvrdila i pobeda na festivalu u Guči a takođe i nastupi na mnogim televizijama u najgledanijim programima.

Kad trubači Slovenija uđu u salu da najave tortu uz pesmu po vašem izboru svi se vesele i raduju. Atmosfera na slavlju se podigne do vrhunca jer nastupaju najbolji trubači kakve ste mogli samo poželeti. Sigurni smo da su neki od vaših gostiju prisustvovali veselju na kome su svirali trubači našeg orkestra jer smo mi proputovali celu bivšu Jugoslaviju ali i države Evrope gde god žive naši ljudi i svirali na proslavama svakim povodom.

Postoji mnogo razloga da nas pozovete na vaše slavlje jer ćete uz našu najbolju muziku i uz pesme po vašoj želji i želje vaših gostiju se veseleti do kasnih noćnih sati. Trubači su tu da podignu atmosferu na proslavi, da najave iznošenje torte pred goste i sviraju nekoliko hitova po želji domaćina i gostiju. Nakon toga po dogovoru se domaćinom trubači napuštaju salu ostavljajući sve prisutne u vrhunskom raspoloženju i prepuštajući zabavu glavnom orkestru.

Pozovite nas i zakažite naš dolazak a mi ćemo svojim kvalitetom ispuniti svako vaše očekivanje.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube