062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Novi Sad za najlepše veselje

Trubači Novi Sad orkestar Balkanika je vama na raspolaganju da sviramo pesme koje vi poželite i koje najviše želite.

Orkestar najboljih trubača možete da angažujete veoma povoljno i budete sigurni da ćemo vama i vašim gostima pričiniti pravo zadovoljstvo.

Naš orkestar je proslavljen orkestar i spreman je da učini sve kako bi vaše slavlje proteklo u najboljem veselju. Posebni dani kao što su veselja povodom veridbe, venčanja, krštenja, rođenje deteta kao i godišnjice braka, su trenuci koji zaslužuju posebnu pažnju.

Ukoliko su vam potrebni trubači u Novom Sadu a niste sigurni za koje da se odlučite budite sigurni da je orkestar Balkanika pravi i najbolji izbor.

Ukoliko želite trubače koji će svirati najbolje, orkestar koji će podigne atmosferu i dobro razveseliti sve na vašem veselju, bilo staro, bilo mlado, sigurni smo da će naš orkestar u potpunosti zadovoljiti sva vaša očekivanja.

Bilo da se radi u većem ili manjem slavlju, bilo da želite trubače sa većim ili manjim brojem članova, mi smo uvek najpovoljniji i učinićemo sve da organizujemo se naš dolazak u potpunosti uklopi sa vašim finansijskim mogućnostima.

Samo nas trebate kontaktirati kako bismo vam pomogli da pronađete najbolji repertoar pesama j zajedno sa vama sastavimo listu pesama koje ćemo svirati na vašem slavlju. Odlična atmosfera i garantovan provod je ono što su svi koji su nas jednom pozvali doživeli na veselju.
Zato nemojte čekati već nas pozovite i zakažite termin.

Trubači Novi Sad cena

Trubači Novi Sad su spremni da na svakoj vrsti slavlja nastupe po veoma povoljnim cenama.

Naravno ukoliko vam cena nije glavni faktor sa nama se može dogovoriti da orkestar trubača bude veći i da svojim nastupom ostane u sećanju svih vaših zvanica. Kako naš orkestar čine pobednici Guče, sama trubačka elita, sposobni su dao odsviraju sve pesme na najbolji način i da svako na vašem slavlju, bilo da se radi o svadbi, rođendanu, krštenju ili nekoj drugoj proslavi se najlepše provede.

Pozovite nas bilo putem Viiber-a, Whatsapp-a ili nam pošaljite poruku i mi ćemo sa velikim zadovoljstvom nastupiti na vašem slavlju.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube