062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Kruševac orkestar za svadbe, veridbe i druga veselja

Festivali muzičara i sabori najbolji su pokazatelj koliko smo se trudili sve ove godine. Ne samo mi, nego svi muzičari, svi trubači iz cele Srbije i šire. Trubači Kruševac su zato pravi izbor za svako Vaše slavlje bilo da slavite u Srbiji ili u inostranstvu.

Najbolji trubači Kruševac

Najbolji mogu biti samo jedni, jedan sastav trubača, najbolja može biti samo jedna truba, a svakako već iz godine u godinu ove titule u mnogim kategorijama odlaze Marku Daniću kao najboljem trubaču a nagrade za najbolji nastup, najveseliju publiku i najviše posetilaca u terminu kada nastupa, odlazi upravo njegovom orkestru trubača Marka Danića.

Da smo najbolji naši fanovi su već osetili na svakom našem nastupu i svaki put, sada je red na vas. Da, vaše proslave su pravo mesto gde možete u potpunosti uživati u svim našim nagrađenim izvedbama vaših omiljenih melodija i pesama. Narodna muzika je uvek nešto posebno kada iz naših truba kreće, instrumentali su najbolji za posebne momente, za odabranu publiku i zahtevne goste strana muzika je pravi izbor.

Dugogodišnje trubačko iskustvo

Imamo dugogodišnje iskustvo u proslavama svakog tipa. Osim ličnih, ili porodičnih slavlja, učestvovali smo na mnogim televizijama, sa poznatim pevačima celog regiona, naše trube orile su pesmu po celoj Evropi.

Kako se bliži datum vaše proslave, tako neizvesnost raste. Mnogo stvari potrebno je organizovati, ali mnogi su se uverili da i najobičnije prijateljsko okupljanje lako prerasta u nezaboravne žurke sa najboljim trubama Srbije. A kada je poseban dan, za vas jedinstven i neponovljiv, Marko Danić i njegov najbolji trubački sastav pridaje kao i uvek najveću pažnju. Da svaki momenat ovao neponovljivog povoda protekne baš kako vi želite. Zapamćeno, najbolje i jedinstveno.

Svi nas preporučuju kao najbolje trubače

Preporuke na koje nas pozivaju često i opet svi gosti ostaju motivisani i radosni do ranih jutarnjih sati, jer mi znamo sve pesme. Posebno za vaš povod slavlja ma koji da je. Imamo gotov i spreman ceo repertoar svih najboljih pesama, kombinacije ili po žanrovima.

Izaberite za svoj dan nešto posebno, najbolji trubači su uz vas, da svi osete zajedno sa vama tako veličanstven dan, poseban događaj, vaše slavlje. Zato nas pozovite, organizujte sve, ali sa najboljim trubama i Markom Danićem, bez strepnje sačekajte sve goste jer najbolji provod i to vaš, uskoro može da počne.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube