062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Kragujevac orkestar za slavlja Balkanika

Kragujevac je jedan od najvećih gradova u Srbiji centar je industrije i poznat je kao grad u kome živi veliki broj ljudi. Svi u Kragujevcu vole da slave uz trubače i svako slavlje na kome nastupa trubački orkestar postane događaj o kome se priča. Naravno uz trubači Kragujevac je najveselije kad najbolji orkestar Srbije dolazi da svira na vašem slavlju.

Za sve koji žele da im gosti budu srećni i radosni, koje žele da se vesele i da uživaju u najboljoj trubačkoj muzici znaju da je orkestar Balkanika najbolji izbor. Proslavljeni trubački orkestar koji je nastupao na mnogim nacionalnim televizijama, osvojio mnogobrojne nagrade uz najveću od svih – prvo mesto na festivalu trubača u Guči.

Najpoznatiji estradni umetnici nas pozivaju na veselja jer znaju da mi sviramo najbolju muziku na trubi koja će garantovano ulepša svako veselje. Naš orkestar je uvek raspoložen da vrhunskim pesmama i kolima, izvornim starogradskim kao i najnovijim hitovima ulepša Vaš slavlje.

Najbolji trubači Kragujevac stižu u tačno dogovoreno vreme da radosnim pesmama vaše veselje učine veličanstvenim.

Zakažite dolazak trubači Kragujevac

Pozovite nas i zakažite bilo putem telefona, viber-a ili whatsapp-a i budite sigurni da ćemo doći u tačno dogovorenom trenutku. Najbolje smo orkestar u celoj Srbiji, najpoznatiji trubači koji su nastupali televizijama u Žikinoj šarenici, u Parovima. Uz nas se snimaju zabavni programi i svi žele da čuju kad Balkanika trubači sviraju.

Velik izbor pesama i kola

Na vašem slavlje sviramo muziku koju vi najviše volite. Kada u Kragujevcu pravite slavlje pozovite trubače Balkanika i uživajte u najboljoj muzici. Uživajte u repertoaru od preko 2000 pesama i birajte najlepše pesme i kola od domaće do strane muzike.

Trubači za tortu Kragujevac

Pozovite naš orkestar jer smo mi vrhunski trubači koji sviraju sve pesme po vašem izboru. Nema lepšeg trenutka svečanog ulaska trubača salu koji najavljuju iznošenje torte pred goste. Atmosfera na veselju će biti zagrejana do vrhunca a vi ćete uživati u slavlju. Svi će vam čestitati, svi hvaliti vaš izbor jer kad odaberete najbolje trubače Balkanika.

O vašem slavlju će se pričati na sve strane – gosti će deliti fotografije i snimke na društvenim mrežama i svi koji vas poznaju će videti kako ste napravili odličan provod. Pozovite nas i uživajte uz trubače prvake festivala i Guči.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube