062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Karlovac najbolji trubački orkestar Hrvatske

Trubači su majstori za svaku vrstu slavlja, orkestar koji se uvek poziva da svojim odličnim nastupom podigne atmosferu na svakom veselju.

Trubači Karlovac sviraju sve vrste pesama

Bilo da volite narodnu ili zabavnu muziku, domaću ili stranu, da volite valcere, klasičnu muziku ili filmske hitove budite sigurni da će repertoar koji broj preko 2.000 numera u potpunosti odgovarati željama vas i gostiju.

Možete da napravite liste pesama koje će trubači karlovac sa zadovoljstvom svirati na vašem slavlju a takođe možete prepustiti vašim gostima izbor pesama koje će oni naručivati na vašem veselju.

Vi birate repertoar trubačke muzike

Međutim pouzdan i kvalitetan orkestar Marka Danića se ističe po tome što domaćih uvek ima prednost po željama i što vi možete napraviti spisak pesama koje želite ali čak i onih koje ne želite da se sviraju na vašem slavlju kako ne bi neko od vaših gostiju naručio pesmu koju vi ne volite.

Zato naš orkestar pozivaju na mnoga slavlja i svi preporučuju prijateljima, zvanicama, gostima.

Uz trubači karlovac najbolje se slavi

Orkestar najbolji trubači

Uz zvuke trube počinje pravo veselje a trubači karlovac su tu da ispune želje svih vaših gostiju.

Za nas ne postoje pesme koje ne znamo jer naš orkestar za 20 godina iskustva i mnogobrojnih nastupa uvek će ispuniti svaku vašu želju i svako vaše očekivanje.

Naši nastupi poznatih su širom Evrope i zato nas mnogi sa zadovoljstvom preporučuju svojim prijateljima i familiji jer su sigurni da su trubači Karlovac odličan izbor za svako slavlje.

Nastupi na velikim i malim veseljima, veseljima povodom veridbi, krštenja, venčanja, porodičnih, privatnih kao i poslovnih proslava.

Trubači za Novogodišnje praznike

Nastupamo na na godišnjim slavljima, na slavljima povodom Blagdana i mnogim drugim povodima.

Uvek smo tu da kvalitetnom muzikom, da vrhunskim trubačkim nastupom unesemo veselje, da podignem atmosferu, da se vašem slavlju priča dugi niz godina.

Pozovite trubači Karlovac

Pozovite najkvalitetnije trubače koji će ispuniti svako vaše očekivanje i koji će na radost svih vaših gostiju nastupiti sa pesmama koje gosti sa nestrpljenjem iščekuju.

Javite nam se putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a a mi ćemo vam odmah odgovoriti na svaki vaš zahtev i ispuniti svaku vašu želju.

Naš trubački orkestar sastavljen je od članova koji su profesionalci i koji potiču iz trubačkih porodica u kojima se truba svira generacijama.

Zato smo osim ljubavi prema trubi stekli i veliko iskustvo.
Javite nam se i uživajte u svim trenucima slavlja uz najbolje trubače.

Karlovac se nalazi između četiri reke a izvori govore da je podignut još u 16. veku. Ovaj renesansni grad je pravi biser graditeljstva i graditeljskog umeća.

Trubači su u Karlovac uvek po vašem pozivu i vašoj želji dolazili da najbolje raspoloženje prenesu svim prisutnim na vašem slavlju.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube