062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Hrvatska za svaku Vašu proslavu

Svi znaju koliko je dobro i lepo slušati i balkansku muziku, balkanski temperament, muziku koju samo truba može da odsvira i prenese emocije koje pesma sadrži u sebi.

Pored standardnih bendova koji sviraju po svadbama, mnogi vole kad se veselju pojave trubači. Trubački orkestar Balkanika svira u Hrvatskoj na proslavama i veseljima.

Trubači Balkanika dolaze i sviraju u Hrvatskim gradovima na proslavama i veseljima

Balkanika trubači Hrvatska su tu da svaku svadbu, venčanje i ostale srećne događaje odsviraju na vrhunski način, najbolje što truba može odsvirati. Trubačka muzika je najbolja muzika koja podiže raspoloženje svih gostiju na veselju. Trubači Balkanika u Hrvatsku dolaze u bilo koje mesto gde pravite proslavu. Samo nas pozovite i zakažite termin vaše proslave a trubači Hrvatska će doći i svirati kvalitetnu muziku po Vašem izboru.

Naš orkestar čini 10 trubača. Više od 20 godina sviramo vrhunsku trubački muziku po svim zemljama Evrope. Rado smo viđeni na veseljima u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Holandiji i mnogim drugim državama Evrope.

Dolazimo po vašem pozivu da sviramo kvalitetnu trubačku muziku u Hrvatskoj jer su trubači Hrvatska najbolji trubači, najbolji muzičari koje možete pozvati na svaku Vašu proslavu, punoletstva i na mnoge druge srećne događaje. Rado dolazimo i rado se odazivamo Vašem pozivu. Dolazimo u trenutku koji Vama najviše odgovara i na vašoj proslavi ostajemo onoliko koliko ste planirali da se svira trubačka muzika. Tačno toliko da se podigne atmosfera na proslavi i da se svi prisutni razvesele. Vaši će gosti kao i slavljenici će biti jako zadovoljni pesmama i kolima odsviranim na trubi. Samo najbolji trubači Hrvatska mogu da tako približe muziku, da prenesu emocije pesama da svi uživaju uz muziku trubača najboljih na Balkanu, trubačkog orkestra Balkanika.

Trubači Balkanika sviraju sve srećne događaje u Hrvatskoj, Zagrebu i mnogim drugim gradovima gde Vi poželite. Zato nas pozovite da sviramo na Vašim proslavama na Vašim veseljima u Hrvatskoj, širom Hrvatske.

Svi vole zvuke trube, zvuke Balkana, temperament i veselje. Trubači Balkanika sviraju po celom Balkanu najbolju muziku koju možete poželeti. Domaća narodna, zabavna, strana ili jazz muzika, sve po vašem izboru. Sviramo i najnovije hitove muzike koju poželite, samo pozovite broj telefona koji vidite na vašem ekranu, pošaljite poruku putem Vibera ili WhatsAppa i mi odgovaramo momentalno.

Mi smo iskusan i ozbiljan trubački orkestar koji svira vrhunsku muziku na svim proslavama. Svi vole kada vide trubače na venčanjima i trubače na svadbama u Hrvatskoj i svi se raduju kada igraju i plešu uz pesme i kola, uz zvuke trubača i trubačke muzike.

Trubači Balkanika dolaze da sviraju na Vašoj proslavi

Vaši gosti će biti zadovoljni a mnogi od njih će tražiti broj trubača Balkanika da nas pozivaju i na svoja veselja zato što svi koji su nas jednom čuli, znaju koliko dobro sviramo trubačku muziku i koliko mnoge pesme dobro zvuče kad ih svira najbolji trubači orkestar Balkanika.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube