062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Dubrovnik najbolji u Hrvatskoj

Dubrovnik je uvek bio poznat kao turistički grad kojim se Hrvatska ponosi a takođe i mesto velikih mnogobrojnih veselja i slavlja, proslava koja ostaju zapamćena dugi niz godina.

Svako slavlje zahteva da organizacija bude besprekorna jer gosti na svakom veselju očekuju odličan provod. Bilo da vaše zvanice slušaju zabavnu, domaću ili stranu muziku uvek možete biti sigurni da će uz trubači Dubrovnik slavlje biti događaj o kome će se pričati dugi niz godina.

Kvalitet naših nastupa poznat je širom Balkana i možemo vam potvrditi da je orkestar Marka Danića višestruki pobednik festivala u Guči spreman da vama i vašim gostima napravi odličan provod.

Uz vrhunske zvuke trubackih pesama tu smo da podignemo atmosferu na svim vrstama vaših veselja.

Najbolje pesme uz trubače

Trubači Dubrovnik spremni su da najlepšim izborom pesama, valcera, narodne i zabavne muzike kao i strane muzike i hitova iz filmova, oraspolože svakog vašeg gosta i doprinesu lepoti vašeg veselja.

Uz zvuke trube najboljeg orkestra koga svi preporučuju možete biti sigurni da će gosti biti zadovoljni i da će se o vašem slavlju pričati i govoriti dugi niz godina.

Lepota zvuka trube oduvek je bila povod da se trubači pozovu na sva važna slavlja a istorija potvrđuje da su se zvucima truba najavljivali važni događaji kao što su ustoličenja vladara, proglašenje pobede, početak svetkovina.

Truba je od pamtiveka bila instrument koji je najavljivao svako veselje a tako je i danas kada se trubači Dubrovnik pozovu na slavlje.

Ko god drži do sebe zna odlično da su trubači spremni da naprave najbolju atmosferu i da svojim odličnim nastupom vaše veselje učine događajem o kome se priča.

Nastupamo u Dubrovniku u svako doba godine

Kada planirate svoje slavlje, naš orkestar možete pozvati u bilo kom trenutku jer sviramo u celoj Hrvatskoj u svim vestima i dolazimo u tačno dogovoreno vreme.

Uvek ispoštujemo sve vaše želje a da bi ste lakše našli pesme koje želite da se sviraju na vašem slavlju napravili smo liste pesama za veselja.

Sve što je potrebno jeste da nas pozovete, kažete šta želite i šta očekujete a mi ćemo kao i uvek do sada u potpunosti ispuniti svaku vašu želju i na vašem slavlju nastupiti sa velikim repertoarem pesama i kola koji broj preko 2.000 numera.

Pobednici Guče

Uživanje uz trubačku muziku svojstveno je svim narodima i zato upravo festival trubača u Guči okuplja tako veliki broj posetilaca iz celog sveta.

Truba je instrument koji će oraspoložiti sve goste na vašem slavlju bilo oni mladi ili stari, bilo da su ljubitelji izvorne ili moderne muzike uz trubu i trubačke pesme.

Orkestar Marka Danića na vaše slavlje dolazim odeven u svečana odela ili standardnu nošnju kako bi vama i vašim najmilijima priredio odlično slavlje.

Sviramo u svadbenoj sali, dočekujemo goste, kumove, prijatelje rodbinu. Tu smo kad god poželite da se podigne atmosfera da za sviramo pesme koje vi najviše volite.

Trubači podižu atmosferu

Uz trubači Dubrovnik podiže se čaša, nazdravlja se mladencima, slavljenicima, kumovima, roditeljima. Svi se vesele uz najbolje zvuke trube i uz proslavljeni iskusni orkestar koji svira više od 20 godina.

Poznati smo sirom Balkana kao i po našim nastupima u Švajcarskoj, Austriji, Nemačkoj, Grčkoj i svim državama gde god žive narodi Balkana.

Pozovite trubači Dubrovnik

Uvek smo tu da ispoštujemo svaku vašu želju i da u tačno dogovorenom trenutku dođemo na vaše slavlje.

Pozovite nas, pošaljite poruku putem Viber-a ili WhatsApp-a i budite sigurni da će trubači Marka Danića ispuniti svaku vašu želju.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube