062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Pozovite najbolje trubače za veselja

Najbolji trubači Balkana, orkestar majstora trube, više puta nagrađivani bend i pobednici guče su spremni da na vašim srećnim događajima, na vašim na proslavama, svadbama, veridbama, godišnjicama braka, punoletstvima i ostalim veseljima sviraju najbolje i najlepše pesme i kola.

Truba je bila i ostala instrument koji se najradije sluša, uz koji se najradije veseli i zato su trubači uvek tu kada je neko veselje u pitanju, kada je trenutak slavlja, radosti, sreće. Uz najbolje trubače, najbolje se veseli a to je dokaz kvaliteta izvođenja trubačke muzike. Naš orkestar je nebrojeno broj puta nastupao na svečanostima naših ljudi u inostranstvu kao i u državama bivše Jugoslavije, na teritoriji Balkana.

U Srbiji nastupali smo u svakom mestu, u svakom gradu, u svakoj varošici svugde gde se slavi, gde se veselo dolaze trubači Balkanika. Orkestar najboljih majstora trube je spreman da u bilo kom trenutku kada vam odgovara, dođe na vašu proslavu i svira vrhunske pesme, najveće i najlepše hitove. Uz trubu se lepše veseli, uz trubu je veselje ono pravo. Atmosfera na proslavi se odmah podigne čim u salu uđu trubači i svojom muzikom kao i kvalitetnim nastupom, svirajući najveće hitove. Vrhunskim izvođenjem pesama, orkestar Balkanika izmami osmehe iz lica svakog gosta i svi se pokreću na slavlje, na igru, hvataju se u kolo.

Naš orkestar imaju veliki repertoar trubačke muzike odakle možete izabrati pesme koje želite, koje volite od najstarijih izvornih pesama i kola pa do najnovijih hitova domaće i strane muzike. Sve to trubači Balkanika odlično sviraju na trubi u šta ćete se veoma lako uveriti kada nas pozovete da najboljom trubačkom muzikom razveselimo vaše goste. Uz uživanje u trubi i trubačkoj muzici, pred vama je nezaboravan provod. Vaši će gosti biti oduševljeni i veseliće se do kasnih noćni sati jer kad trubači zagreju atmosferu na proslavi, veselje traje dugo.

Balkanika trubački orkestar može nastupati kako vama odgovara, bilo vremenski u celini, svirati po pola sata ili u pauzama kada se glavni orkestar odmara. Sve je do vas jer je nama cilj da ispunimo vaše želje, da budete zadovoljni. Zato smo spremni za svaki dogovor i očekujemo vaš poziv bilo putem telefona, Viber-a, putem Whatsapp-a, slanjem SMS poruke – kako god je vama najlakše. Javite nam se i mi ćemo učiniti sve da budete srećni i zadovoljni. Vaši gosti će uživati, oni će hvaliti vaše veselje, pričaće svojim prijateljima kako su se divno proveli a sve to zato što ste pozvali najbolji trubački orkestar – trubače Balkanika.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube