062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Ostanite upamćeni po nezaboravnom provodu

Kao pravi domaćin priredite vašim gostima najbolje slavlje. Bilo da želite da se proveselite sa bliskim prijateljima ili da obeležite vaše najlepše trenutke dovoljan je samo jedan poziv i vaše veselje biće događaj o kome se priča. Kao i mnogi prezadovoljni slavljenici i domaćini, napravite žurku uz orkestar prvaka Srbije, koji po vašem pozivu dolazi i u tačno dogovoreno vreme svira pesme i kola koja vi i vaši gosti najviše volite.

Pošaljite nam spisak pesama ili pogledajte našu stranicu sa repertoarom gde možete odabrati pesme iz već pripremljenih lista ili pesme iz našeg repertoara koji broj više od 2.000 numera. Uz naš orkestar na vašem slavlju možete biti sigurni da će svi uživati u najboljoj muzici kakva se samo poželeti može.

Dobar ritam daje podršku trubačima
Svaki član našeg orkestra pravi je umetnik na svom instrumentu. Gde god smo gostovali, na svakom veselju na svakoj televiziji, na svakom festivalu uvek ostavljali smo publiku u najboljem raspoloženju. Svirajući hitove trubačke muziki, svirajući najbolje pesme i kola već na prve zvuke truba našeg orkestra, svi prisutni su ustajali da igraju a kako i ne bi kada prvaci Srbije izvode najbolje pesme.

Sa zadovoljstvom očekujemo vaš poziv jer znamo da ćete biti zadovoljni našim nastupom. Znamo da ćemo još jednom pokazati izvrsnost u sviranju trubačke muzike, u izvođenju narodnih kola.

Trubači našeg orkestra pravi su profesionalci koji trube sviraju još od najranijeg detinjstva. Zato smo kao orkestar dobili mnogobrojne nagrade poput nagrade za najbolju pesmu, nagrade za najbolju trubu, najbolje izvedeno narodno kolo. Uz prodorne zvuke naših truba veseliće se ne samo domaćini sa gostima nego i celo mesto svi do kojih zvuci truba sa vašeg veselja budu dopirali.

Marko Danić prvaci Guče

Svi vole da čuju trubače a naš orkestar poznat u celoj Srbiji i regionu će uveriti vas i vaše goste da nema pesme koja se ne može sjajno odsvirati na trubi.

Najpoznatije zvezde sa muzičke scene iz Srbije i regiona pozivaju nas da ih pratimo na njihovim turnejama.

Najbolji zvuci truba dolaze upravo iz naših ruku jer više od dve decenije nastupamo na svim vrstama svečanosti, manifestacijama, takmičenjima, privatnim i poslovnim proslavama. Slavljenici nas pozivaju da iznova iz godine u godinu obeležimo od njihove datume. Pozivaju nas mnogi i po preporukama i gostiju koji su na veseljima uživali u zvuke naših truba. Pozivaju nas i oni koji su naše nastupe videli na televiziji ili na društvenim mrežama. Zato nas pozovite i vi jer bez trubača slavlje ne može da počne. Sa nama ste uvek u prednosti jer smo garant najboljeg provoda.

Trubači Balkanika je orkestar koji svi preporučuju

Svi se raduju našem dolasku i svi iznova vole da čuju najbolje trubače Srbije. Zato nam se javite, recite vreme i mesto i očekujte najbolje slavlje.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube