062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Najbolji trubači sviraju u svim mestima Srbije

U svim gradovima širom Srbije trubači nastupaju na proslavama, učestvuju u veselim događajima. Naš trubački orkestar se trudi da uvek i u svakom trenutku svira upravo ono što vi želite, da sviramo pesme koje vi najviše volite da slušate. Zato najbolji trubači za vas sviraju svakom gradu u Srbiji. Osim po Srbiji sviramo i u Bosni, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i u zemljama Evrope – Nemačkoj, Italiji, Švajcarskoj… Naši trubači su vrsni muzičari koji sviraju najbolje svaku vrstu muzike a na takmičenjima osvajaju mnogobrojne nagrade. Najviše se širom Srbije čuje truba orkestra Balkanika.

Narodi u Srbiji najviše vole da na proslavama slušaju vrhunske trubače a naši trubači su majstori trubačke muzike koji su se proslavili na mnogobrojnim nastupima širom Evrope. Nastupali smo na televizijama, svirali smo sa najboljim umetnicima estradne scene i možemo da se pohvalimo da smo pobednici festivala u Guči. Kao najbolji trubači možemo da vam ponudimo vrhunsku, kvalitetnu muziku koju vole da slušaju svi a naš repertoar obuhvata sve vrste pesama od domaćih do stranih, izvornih narodnih pesama, kola, džez muzike, valcere. Sviramo i mnoge druge žanrove koji vaši gosti i vi volite da slušate.

Veselje je najbolje uz trubače

Kada naša truba zasvira veselje može da počne i svaki srećan događaj je nezamisliv bez trubača i trubačke muzike. Orkestar Marka Danića postoji više od 20 godina i mi sa ponosom sviramo sve pesme na svim veseljima širom Srbije i zemalja iz okruženja. Naša sposobnost, talenat ali i trud i zalaganje koji smo uložili u vrhunsko izvođenje trubačke muzike nam pružaju neverovatne mogućnosti da zadovoljimo ukus svih vaših gostiju.

Trubači za proslave

Ako se odlučite da pravite svadbu ili proslavu, veridbu, krštenje deteta, venčanje u crkvi ili opštini, pozovite vrhunske trubače, orkestar Marka Danića. Sa najlepšim pesmama i najboljim veseljem, naš orkestar će uvek biti uz vas, prisutan na svim vašim svečanostima i kako već stari običaji kažu da bez trube nema pravog veselja. Vaši gosti će biti opušteni, zadovoljni i srećni kada se budu veselili uz zvuke naših truba. Naš orkestar trubača možete pozvati putem telefona, slanjem viber poruke ili whatsapp-a i mi ćemo vam odgovoriti odmah a vaše samo da nam se javite i zakažete naš dolazak.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube