062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Najbolji trubači Smederevo

Trubači Smederevo spremni su za svaku vrstu slavlja jer je naš orkestar upravo ono što vi želite da čujete uživo na vašem veselju.

Uz najbolji orkestar trubači Balkanika svi vaši gosti će da se raduju i da se vesele. Bilo da vole starogradsku muziku ili izvornu muziku, moderne pesme, bilo da se vesele uz popularna kola i najnovije hitove, sve vrste pesama naš orkestar zna da svira i vi ćete, sigurni smo, uživati uz najbolji orkestar trubače Balkanika.

Na celom Balkanu, u svim državama u okolini Srbije, iz centra trubači sa juga Srbije, orkestar Balkanika stiže u svaki kraj, u svaki grad. Zato u Smederevu su nas uvek rado dočekivali jer znaju da nema boljeg orkestra od orkestra sa juga, orkestra srpske i balkanske muzike.

Izvorni trubači koji generacijama sviraju trubu su najbolji razlog da na vaše veselje pozovete orkestar koji će vama i vašim gostima prirediti najlepše i najbolje slavlje. Bilo da pravite krštenje deteta, svadbeno veselje, venčanje ili veridbu, godišnjicu braka ili punoletstvo ili možda poslovnu proslavu, pozovite najbolji orkestar koji će svirati sve pesme koje vi kao domaćin ili slavljenik i vaši najmiliji poželite.

Trubači za tortu Smedervo

U Smederevu se najbolje veseli uz trubače koji najavljuju iznošenje torte pred goste a mi smo spremni da budemo na raspolaganju celog dana i kad god poželite da se naš orkestar pojavi i da svira pesme koliko dugo vi tražite.

Kad god želite da se podigne atmosfera na veselju pozovite nas jer su trubači Smederevo najbolji i za vas i vaše goste. Vrhunski izbor pesama uz orkestar koji je svirao u rijalitiju Parovi, orkestar koji nastupio u emisiji Žikina šarenica, osvojio mnogobrojne nagrade, pobednici Guče.

Pozovite nas da zakažete dolazak i mi ćemo se rado odazvati.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube