062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Balkanika trubači za venačnja

Trubači za venčanja Balkanika dolaze po vašem pozivu da svojim vrhunskim trubačkim umećem i najvećim hitovima trubačke muzike ulepšaju svako vaše veselje – venčanje, veridbu, rođenje deteta, krštenje ili punoletstvo.

Bilo da pravite venčanje u crkvi, manastiru, u selu ili gradu, orkestar trubača Balkanika je tu da svako vaše veselje učini srećnim događaje uz vrhunske pesme i hitove, popularna kola, izvornu srpsku muziku kao i strane hitove. Sve što vaši gosti požele, sve što volite da slušate, uz šta volite da se veselite, naši trubači će da sviraju za vas.

Trubači sviraju na svadbi

Uz najbolje pesme i najlepša kola, orkestar najboljih trubače spreman je da u svakom trenutku dođe i da za vas i vaše goste svira pesme po vašem izboru. Trubači su uvek tu za svako slavlje, za svako veselje, za svaki sretan i radostan događaj. Potrebno je samo pozvati naš orkestar putem telefona ili poslati poruku na Viber, Whatsapp ili SMS i mi ćemo odmah odgovoriti da bi se dogovorili o terminu i mestu dolaska našeg orkestra.

Trubačima Balkanika su iskusan trubački orkestar koji svira već dugi niz godina a sigurni smo da će nas mnogi gosti prepoznati bilo sa televizije iz rijalitija Parovi bilo iz Žikine Šarenice. Sigurni smo da će gosti biti oduševljeni što čuju i vide trubače Balkanika. Najbolji trubači i najlepša muzika je ono što je potrebno da bi se ljudi proveselili na vašem venčanju i svadbi, proslavi punoletstva ili nekom drugom događaju.

Trubači

Orkestar najboljih trubača je spreman da učini sve da bi vaši gosti kao i slavljenici bili veseli i srećni. Na vama je samo da nam se javite jer uz najbolji orkestar trubača možete očekivati samo najbolje i najlepše.

Naš orkestar je spreman da vam učini pravo zadovoljstvo i da na vašim radosnim i srećnim događajima ulepšaju slavlje. Dolazimo u bilo kom trenutku kada nas pozovete da sviramo najbolje. Svi su zadovoljni našim nastupom.

Najbolji trubači Srbije su pobednici Guče

Festival trubačke muzike u Guči – osvojeno prvo mesto kao najbolja truba i to je prava garancija da ćete i vi i vaši goste iz biti zadovoljni.

Uživajte na slavlju – pozovite nas i mi ćemo ispoštovati svaki dogovor i doći u tačno dogovorenom trenutku da na vašem proslavama podignemo atmosferu do usijanja.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube