062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubački orkestar koji svira najbolju muziku za veselja

Naši trubači sviraju narodnu muziku svih naroda i narodnosti Balkana od Slovenije do Bugarske, od Crne Gore do Hrvatske, od Bosne i Hercegovine preko Srbije do Makedonije. Sviramo najlepše i najbolje originalnu izvornu trubačku muziku kao i novokomponovanu muziku vrhunski i moderno. Naši trubači su spremni da na vašim svečanostima upriliče vama sve lepe trenutke.

Izgled i nastup trubačkog orkestra

Po vašoj želji nastupamo u narodnoj nošnji što je idealno za narodne proslave domaćina koji drži do tradicije. Nastupamo i kao orekstar u svečanim odelima – sako, kravata na proslavama na kojima se okupljaju poslovni ljudi ili u ležernoj varijanti – farmerice, majca… što najviše odgovara pretežno mlađoj raznolikoj publici.

Žikina Šarenica nastup Balkanika

Orkestar trubača Balkanika je pravi izbor za vas

Kad god poželite, možete se uveriti u naše umenje i kvalitet naše trubačke muzike kao i načina izvođenja trubačkih pesma. Kada pogledate na Youtube kanalu kako sviramo, kada pogledate naše nastupe na RTS televiziji u Šarenici i u rijalitiju Parovi uvidećete da su nas pozvali kao najbolje trubače. Nastupali smo na mnogim svečanostima, koncertima poznatih estradnih umetnika, na festivalima trubačke muzike i dobijali mnogobrojne vredne nagrade.

Parovi - nastup trubača Balkanika uživo

Naš trubački orkestar svira vrhunski kvalitetno a vi ćete uživati u našoj muzici. Mi sviramo sve vrste pesama od izvorne narodne muzike do zabavne, od domaće do strane, od starih kola preko starogradske muzike do najnoviji hitova sa estrade. Naš trubački orkestar Balkanika je spreman da na Vaš poziv dođe u svako mesto bilo u Srbiji ili u inostranstvu i iz centra trubačke muzike odakle najbolji trubači dolaze, ponese najlepše melodije trube Vama na proslavu.

Najlepše pesme i najbolja kola

Trubači Balkanika su vrhunski kvalitetni muzičari koji na vašim veseljima sviraju najlepše pesme. Mi smo sigurni u uspeh svake proslave na kojoj sviraju trubači našeg orkestra. Orkestar Balkanika pod vođstvom Marka Danića je uvek bio i ostao vrhunski orkestar koji će vama i vašim gostima pričiniti najlepše trenutke zadovoljstva svirajući pesme koje vi želite.

Sad je pravi trenutak da uzmete telefon i da nam pošaljete poruku ili nas pozovete ili kontaktirate putem Viber-a ili Whatsapp-a. Mi ćemo Vam odgovoriti odmah i na vaše i zadovoljstvo svih gostiju, svirati vrhunsku trubačku muziku na slavlju.

Za sve vrste proslava pozovite trubače

Trubači Balkanika sviraju svim proslavama – svadbama, venčanjima kada se dočekuju gosti i kumovi, prijatelji i rodbina, trubači zajedno sa domaćinom, sa mladoženjom izlaze ispred kuće i ulepšavaju svaki trenutak. Bez trubača veselje nije ono pravo a običaji su mnogo lepši uz radosne zvuke trube.

Mi unosimo veselje i svaki srećni događaj ćemo učiniti događajem o kome se priča, veseljem koje se pamti. Sve što je potrebno jeste da nam se javite i pozovete nas da na vašoj proslavi, na vašem veselju ili svečanosti sviramo muziku koju vi najviše volite da slušate.

Trubači sviraju na svadbi

Kako bi ste nas obavestili o planiranom datumu proslave, možete nas pozvati putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a. Ako Vam više odgovara, možete nam poslati poruku na email ili koristiti kontakt formu na našem sajtu mi ćemo odgovoriti odmah.

Pozovite nas i uživajte u najboljoj muzici jer će trubači Balkanika na vašoj proslavi vama i vašim gostima, vašim najmilijima pričiniti vrhunske momente sreće i zadovoljstva koji se dugo pamte.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube