062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Najbolje trubačke pesme za svadbu

Trubački orkestar Balkanika ima spisak svih pesama koje svira na svadbama i veseljima, repertoar pesama se stalno dopunjava, kako bi smo izašli u susret vašim željama i potrebama vaših veselja i radosnih prilika.

Kako bi smo vam što bolje izašli u susret, imamo spisak pesama, koje su nam u repertoaru. Naravno moguće je taj spisak menjati u skladu sa vašim potrebama, kako biste vi i vaši gosti bili zadovoljni.

Potrudili smo se da napravimo listu pesama koje najčešće sviramo. Na vama je da odaberete kompozicije koje vi želite, a mi spisak dopunjujemo novim pesmama jer je naša želja da vaši gosti budu zadovoljni muzikom koju sviramo, kako bi dobar glas o nama prenosili dalje.

Kako se koja pesma pojavi, mi je dodajemo u spisak a ukoliko neku pesmu koja se vama sviđa niste mogli da pronađete na našem spisku u napred se izvinjavamo i molimo vas da nam javite da li smo slučajno propustili neku od pesama koje vi volite.

Naš repertoar obuhvata pesme kako one stare i izvorne tako i novokomponovane i moderne. Trubačka muzika je muzika koja se svira više od 100 godina i u Srbiji zauzima mesto najbolje muzike za svadbe i sve druge proslave.

U naš repertoar se ubrajaju stare izvorne pesme, kao i izvorna narodna kola, tu su takođe i starogradske pesme, nove pesme, popularna muzika i ostale stvari koje se najviše slušaju. Osim domaće narodne, zabavne muzike, domaćih kola i hitova trubački orkestar Balkanika podjednako dobro svira stranu muziku . Najviše se od stranih pesama za svadbe traži džez muzika ali i popularni svadbeni valceri.

Kad pravite proslavu i veselje trubački orkestar Balkanika je najbolji izbor. Ukoliko želite da na vašoj proslavi budu najbolji trubači pozovite naš orkestar, da na vašem veselju sviramo najbolju muziku koju poželite.

Orkestar Balkanika ima iskustvo više od 20 godina sviranja na svadbama i proslavama širom Evrope, kao u svim balkanskim državama pa ukoliko želite da na vašoj proslavi, na vašem slavlju sviraju najbolji trubači, pravi izbor je orkestar Balkanika .

Pozovite nas i uživajte, veseleći se zajedno sa vašim gostima.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube