062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Zvanice se okupljaju kad se začuju trubači za veselje

Najsrećniji i najradosniji trenutak je kada se okuplja veliki broj prijatelja, rodbina, kolega sa posla, komšije da se zajedno proslavi srećan događaj kada je mladi par rešio da svoju ljubav kruniše brakom.

Najvažnije za svadbeno veselje je da sve protekne u najboljem redu. Zato se vrše pripreme prave se spiskovi stvari koje treba uraditi, donose se odluke da li treba praviti veselje u svadbenoj sali, u restoranu ili u hotelu, koji će se meni servirati pred goste, gde nabaviti pića. Planira se sve od najkrupnijih do najsitnijih detalja. Kada na red dolazi izbor muzike, bend za svadbu se bira po preporuci kao i po vrsti muzike koju svira i uz koji će gosti uživati a kao šlag na tortu dolazi izbor orkestra trubača.

Trubači su tradicionalno sastavni deo svake svadbe u Srbiji i bez trubača nema pravog veselja. Kada birate trubače, želite da trubači budu najbolji. Razume se da nisu svi trubači istinisu svi – neki trubači imaju više a neki manji iskustva, neki sviraju veći broj pesama neki znaju samo nekoliko pesama ali kada izaberete trubački orkestar Balkanika onda ćete biti sigurni da niste pogrešili.

Najbolji trubači za svadbu orkestar Balkanika na vašem veselju će prirediti nezaboravan provod svirajući pesme od starih izvornih do najnovijih modernih pesama. Sviramo sve što želite čineći da se gosti raduju i da se svi vesele uz najbolje trubače. Naš orkestar je to kvalitet dokazao bezbroj puta na veseljima, proslavama rođendanima, punoletstvima i svim ostalim vrstama slavlja.

Za trubače je najvažnije da vi budete zadovoljni a orkestar Balkanika na slavlju uvek potvrdi ono što je već poznato – najbolji trubači za veselje.

Prva truba Guče

Naš orkestar će u svakom pogledu će ispuniti vaše očekivanje. Trubači dolaze u prepodnevnim satima na dan venčanja kada se dočekuju gosti, svatovi i kada se ide po mladu. Trubači sviraju i kod crkve i opštine ali najvažniji centralni deo događaja svakog veselja, svake svadbe jeste iznošenje torte.

Trubači za najavljivanje torte

Orkestar Balkanika odlično zna svoj zadatak – podići atmosferu na slavlju maksimalno kako bi zabava trajala do kasnih večernjih sati.

Ono što izdvaja naš orkestar od drugih je želja da vama i vašim gostima priredimo nezaboravan provod. Kad vidimo osmehe na licu vaših gostiju koji se okupljaju oko trubača, slikaju sa orkestrom, šalju snimke na društvene mreže, onda znamo da smo svoj zadatak ispunili. Učiniti ljudi srećnim i radosnim je nešto što je najveća nagrada svakom muzičaru koji je proveo dane i dane uvežbavajući pesme, kola kako bi bilo savršeno odsvirano.

Uz trubači za svadbe vašem veselju nema kraja jer će svi biti zadovoljni i srećni uz vrhunsku trubačku muziku i repertoar koji broji više od 2.000 pesama i kola. Vi ćete uživati a vaši će gosti pričati svima kako su se proveli na najboljem veselju. Zato pozovite broj telefona ili pošaljite poruku na Viber ili Whatsapp a mi ćemo odmah odgovoriti jer smo uvek online.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube