062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Za veselje najbolji Trubači Leskovac

Poznato je da muzika budi posebne emocije. Različiti stilovi, različiti instrumenti, kompozicije, mogu svakoga od nas oraspoložiti, usrećiti, ili kada smo sa prijateljima uveseliti.
Oduvek su postojali muzičari, nekada pojedinačno ili u grupi, ali samo jedan orkestar i to trubača postao je poznat na našim prostorima.

Najbolji trubači u Evropi

Trubački sastav Marka Danića jedinstven je ne samo u Srbiji nego u celoj Evropi. Tu specifičnost umeli su i da prepoznaju mnogobrojni posetioci uvek kada ovaj orkestar nastupa. Bilo da je takmičenje, festival ili sabor trubača, Marko Danić ostavljao je bez daha svojom trubom sve prisutne. Osim što je osvajao titule najbolja truba godine, Marko je sa svojim orkestrom pobeđivao u mnogim kategorijama. Nagrada je mnogo tokom svih ovih godina, ali one najlepše i najdraže potiču uvek od vas.

Slavljenici bez obzira na povod, družili su se sa najboljim trubačima Leskovac uvek kada su želeli da se istaknu, da obeleže svoje uspehe i godišnjice.

Trubači stižu u Leskovac

Tako smo često pozivani i opet dolazimo svake godine. Neki nas preporučuju, drugi su nas videli na malim ekranima, a svi su saznali za nas kada smo odnosili pobede najlepšim narodnim pesmama, zabavnom muzikom, hitovima domaćim i stranim.

Zato smo uvek uz vas, u Leskovcu, bilo da je tradicionalno veselje, veridbe i dani koji se ne ponavljaju, a često smo pozivani da bez posebnog razloga sa vama napravimo dobru žurku tokom cele noći.

Naši brojevi telefona za vas i vaše proslave, uvek su dostupni, poslušajte preporuke svojih sugrađana, prijatelja, porodice i kumova, oni će vam reći kako su se već provodili sa najboljim trubačima Srbije.

Snaga trube budi emocije

Naše trube i stranci su slušali i opet dolazimo sa radošću da svima pružimo taj užitak, prenesemo snagu trube i ljubav prema pesmi. Zbog našeg kvaliteta, imamo mnogo pratilaca na društvenim mrežama, rejting emisija gde gostujemo uvek je na vrhuncu kada Marko Danić povede pobedničko „Vlasinsko kolo“.

Ostavite i vi najbolji ustisak, obradujte i iznenadite svoje goste, svoje drage ljude, kumove, jer sada imate najbolje među vama, a kad je tako, svaki provod i događaj mora biti najbolji, jer samo tako mogu najbolji trubači Srbije i Marko Danić.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube